Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERDEMİR MAÇA HAZIR

gundemeregli.com-Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor´un genel menajeri Ömer Erdinç takım olarak play-off oynamayı çok arzu ettiklerini bu amaçla kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor´un genel menajeri Ömer Erdinç, 24 Nisan 2013 tarihinde kendi sahasında oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Takımının play-off&[#]8217;un en güçlü adaylarından birisi olduğunu belirten Dinçer, &[#]8220;Takımımız play-off&[#]8217;un en güçlü adaylarından birisi şu anda, Tofaş ile birlikte play-off un adaylarındanız. Tofaş&[#]8217;ın bir maçı eksik. Tofaş ile Banvit arasında oynanan Tofaş&[#]8217;ın kazandığı maç federasyon tarafından tekrar oynanmasına karar verildi. Bu maçın oynanması ve sonuçlanması ile biz Tofaş ile başa baş 8. İncilik için mücadele edeceğiz. Son hafta ise biz Tofaş ile kendi sahamızda oynayacağız. Biz ilk yarıda Tofaş&[#]8217;ı yenmenin avantajıyla sahaya çıkacağız. Dolayısıyla Tofaş&[#]8217;ı kendi sahamızda yendiğimiz takdirde biz play-off&[#]8217;a biz gitmeye hak kazanacağız. Bu şartlarda kendimizi şanslı görüyoruz. Oyucularımızda bunun bilincinde play of oynayan bir takımın oyuncusu olarak çok hırslı ve istekliler. Bizde bunu istiyoruz. İlçemizde play of maçları oynamak istiyoruz&[#]8221; dedi.
Beşiktaş&[#]8217;ı geçen sene İstanbul&[#]8217;da yendiklerini anımsatan Dinçer, &[#]8220;Beşiktaş çok iyi takım, gücü belli, bütçe ve oyuncu açısından da bizden daha üstün bir takım, ama basketbol çok enteresan bir spor dalı, kağıt üzerinde favori olan bir takım her zaman sahadan galip ayrılamayabiliyor. Yani basketbolda şutların iyi olması, takımın iyi konsantre olması, rakibin küçümsemesi gibi sebeplerden dolayı orta seviyedeki takımlar güçlü takımları yenebiliyorlar. Biz geçtiğimiz sen oldukça iyi bir kadroya sahip Beşiktaş&[#]8217;ı İstanbul da yenmiştik. Ama bu tabi ki bir ölçü değil ama takımımız çok iyi durumda play of&[#]8217;u çok arzuluyor. Dolayısıyla Beşiktaş da biraz düşüş yaşayan bir takım ben öyle görüyorum. Seyircimizin desteğiyle kendi sahamızın avantajıyla antrenör ve oyuncularımızın gayreti ile bu maçı almak için sahaya çıkacağız. Amacımız play-off oynamak. İnşallah galibiyet gelen biz oluruz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI