Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KUR´AN ZİYAFETİ DÜZENLENECEK

gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesinde esnaflar Sanayi Camisi´nde düzenlenecek Kur&[#]8217;an ziyafeti programına gül, tespih ve namaz takkesi ile davet edildi.
Alaplı ilçesinde 26 Nisan 2013 Cuma günü Sanayi Camisinde sabah namazından sonra düzenlenecek Kur&[#]8217;an ziyafeti programı öncesinde esnaflara gül, tespih ve namaz takkesi hediye edilerek davette bulunuldu.
Alaplı&[#]8217;da esnaflı yapan Hüseyin Akkaya, 26 Nisan 2013 Cuma günü sabah namazından sonra Kutlu Doğum ve Çanakkale şehitlerini anma kapsamında Kur&[#]8217;an ziyafeti programı düzenleyeceklerini söyledi.
Programa İstanbul&[#]8217;daki çeşitli camilerde görev yapan hafızların katılacağını belirten Akkaya, &[#]8220;Peygamberimizin dünyaya gelişinin bin 442. yıldönümü dolayısıyla ve Çanakkale şehitlerimizi anma kapsamında sanayi camisinde bir Kur&[#]8217;an ziyafeti programı düzenleyeceğiz. Bu Kur&[#]8217;an ziyafeti programımıza İstanbul Şişli Mecidiyeköy Merkez Camisi baş imamı hafız Ali Duman, Şehzadebaşı Camisi imamı Ercan Çakıroğlu da katılacaktır. Zaten Sanayi camisinde sabah namazları programımız devam ediyor. Bu uygulama diğer camilerimizde de devam ediyor. Bizde bu amaçla protokolümüzü ve esnaflarımızı dolaşarak onlara tesbit, peygamberimizi temsil eden gül ve namaz takkesi takdim edip programımıza davet ediyoruz&[#]8221; dedi.
Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal&[#]8217;da &[#]8220; Sanayi Camisinde her Cuma günü sabah namazından sonra çeşitli programlar devam ediyor. Camilerimizde cemaatimizin artması bizleri sevindiriyor. Sanayi Camisi imamımız da çok güzel ve başarılı çalışmalar yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah programa katılacağız&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI