Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BJK´NİN KALBİ EREĞLİDE ATTI

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, dernek olarak Beşiktaş´ın 110. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenledikleri balonun yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, dernek olarak Beşiktaş´ın 110. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenledikleri baloyu değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı gecede Beşiktaş&[#]8217;ın kalbinin Kdz. Ereğli&[#]8217; de attığını belirten Adik, &[#]8220;Gecemiz gerçekten çok güzel oldu. Çok yoğun bir katılım vardı. Belki de ilk defa Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri hemen hemen tam kadro olarak Kdz. Ereğli&[#]8217;ye geldiler. Toplam 7 yönetim kurulu üyemiz aramızdaydı. Ayrıca Zonguldak, Karabük, Ankara, İstanbul ve Düzce&[#]8217;den misafirlerimiz vardı, bizleri onure ettiler. Bunun yanında Beşiktaş&[#]8217;ın eski futbolcuları vardı. Beşiktaş Basketbol takımımızın da gecemize katılması ve hocamızın onları bize tanıtması hem üyelerimizi hem bizi ve misafirlerimizi çok mutlu etti. 24 Nisan&[#]8217;da Beşiktaş&[#]8217;ın kalbi Kdz. Ereğli&[#]8217;de attı. Çok muhteşem bir gece düzenlediğimizi umut ediyorum. Bize gelen telefonlar ve mailler de bu doğrultuda, güzel bir geceydi. Kdz. Ereğli&[#]8217;ye bir ilki yaşatmanın gururunu yaşadık.Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ilk kez Kdz. Ereğli&[#]8217;ye geldi, kendileri derneğimizi ziyaret ederek bizi onurlandırdı. Derneğimiz ile ilgi görüşlerinden büyük mutluluk ve onur duyduk. Derneğimizin çalışmalarının İstanbul&[#]8217;dan göründüğünü söyledi. Başkanımızın bize teşekkür etmesi derneğin faaliyetlerinin gurur verici olduğuna söylemesi camiamız adına derneğimizin yönetimiyle gurur duyduğunu açıklaması bizim için çok mutluluk verici olay, Öncelikle gerek uzaktan gerekse yakından 110. yıl balomuza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile gecemizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli halkına da çok teşekkür ediyorum, bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Dernek yönetim kuruluna eşlerine, üyelerimize ve eşlerine çok teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarımıza da dostlarımıza da teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız iyi ki varlar diyorum&[#]8221; dedi
Yorumlar

Ereğli Kartalı 11 Yıl Önce

Kdz. Ereğli Beşiktaşın kalesidir.

hayatta Beşiktaş!

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI