Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Gençler Çanakkale Şehitler Mezarlığını ziyaret etti

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Akyamaç Köyünde İkamet Eden 25 Kişilik Genç Grubu Akyamaç Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Sebahattin

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Akyamaç Köyünde ikamet eden 25 kişilik genç grubu Akyamaç Köyü Merkez Cami İmam Hatibi Sebahattin Güner nezaretinde Çanakkaleyi ziyaret etti.

Cami İmamı Hatibi Güner; "Bu cennet vatanın hangi zor şartlar altında ecdat tarafından bize emanet edildiğini yerinde göstermek için 13 bin km uzaklıktan gelip (Avustralya, Anzak) dedelerini ziyarete gelenler kadar ecdadımıza gereken değeri veremediğimizin ezikliğini hissettiğimiz için bu ziyareti tertip ettik. Gençlerimizin milli birlik beraberlik, vatan sevgisi,ecdadımıza minettarlık noktalarındaki hassasiyetlerini artırmak için bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Çanakkale ziyaretine katılan gençlerimizle bir ilki yaşadıklarını çok duygulandıklarını ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Bundan sonrada bu tür etkinliklerin devam etmesi için temenni de bulundular. Bizlerde desteklerinden dolayı Çaycuma Kaymakamlığımıza özellikle bir önceki Kaymakamımız Serkan Keçeli Bey’e, Çaycuma Müftülüğümüze, bizlere aracını tahsis eden Çaydeğirmeni Belediyesi Başkanı Satılmış Gebeş’e, muhtarımıza, Efe Mühendisliğe ve gençlerimizin ailelerine gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum"dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
126 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1491 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI