Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GENÇ, HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

gundemeregli.com-2009 yılından bu yana Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten ve 5 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Ereğli TSO seçimlerinde Meclis Başkanlığına aday olması beklenen Genç, Ereğli için bir dönem daha göreve devam etmeleri gerektiğini belirterek, &[#]8220;40 yıldır ilçede yaşıyorum. Buranın sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Hedeflerime ulaşmamız için üyelerimizin bizim ekibe destek olmalarını bekliyoruz&[#]8221; dedi.

Genç, Günden Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser&[#]8217;e ziyaretinde yaptığı açıklamada, proje ve çalışmalarından bahsetti. Yaşar Tetiker Başkanlığındaki oluşum içersinde bulunan ekibe güvendiklerini ve bu ekiple önemli başarılar sağlayacaklarına inandıklarını anlattı.

Ereğli&[#]8217;de yapacak çok işlerinin bulunduğunun altını çizen Genç, &[#]8220;Simitçiden, sanayicisine herkesi kucaklayacağız. Bu kentte Geçen 4 yılda hedeflerimizin yüzde 40&[#]8217;ı gerçekleştirebildik. Yüzde 60&[#]8217;ını gerçekleştirmek için ise gerekli zemin ve alt yapıyı oluşturduk. İşte biz var gücümüzle alt yapısını hazırladığımız bu yüzde 60&[#]8217;lık bölümü tamamlamak için çalışacağız&[#]8221; şeklinde konuştu.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, hayata geçirmek istediklerinin yüzde 60&[#]8217;ını çeşitli nedenlerle hayata geçiremediklerini belirterek, bir dönem daha birlikte hareket ettikleri ekibe destek olunması halinde büyük işler gerçekleştireceklerini söyledi.

Genç, nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla geldiği Gündem Gazetesi&[#]8217;nde İmtiyaz Sahibimiz Çetin Eser ile görüştü.

TSO&[#]8217;nun son dört yılını değerlendiren Genç, zor bir dönemde göreve geldiklerini kaydederek, istediğimiz noktada bir yönetim oluşturamadık. İsteklerimizin ve projelerimizin yüzde 60&[#]8217;ını gerçekleştiremedik. Biz önümüzdeki dönem bizlere destek olunması halinde hayata geçiremediğimiz bu projeleri gerçekleştireceğiz. O nedenle en az bir dönem daha beraber hareket ettiğimiz ekibin yönetimde yer alması gerektiğini ifade etti.

Neden TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmadığı konusunda ise Genç, &[#]8220;Ekibimiz ile birlikte oturduk bir karar verdik. Bu karamız ile Yaşar Tetiker&[#]8217;in başkanlığında bir karar kıldık, bende bu yönetimde Meclis Başkanlığı gibi bir göreve gelme düşüncesindeyim. Biz kazanmak için yola çıktık ve bu yolda herkesten destek bekliyoruz&[#]8221; dedi.

Eser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. TSO ilçemizin en köklü sivil toplum örgütlerin başında geliyor. Bu Sivil toplum örgütümüzün daha aktif daha akılcı şekilde çalışması bizim en büyük arzumuz. TSO&[#]8217;nun olumlu faaliyetleri bütün Ereğli&[#]8217;de yaşayan herkesin menfaatine olacaktır. Seçimin tabiri caiz ise Ereğli&[#]8217;ye yıllarca katkıda bulunan ağabeylerinin bu seçimi yönlendirmeleri ve bir araya gelmeleri en büyük arzumuz. Sizlerinde çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Yorumlar

Ünal Savaş 11 Yıl Önce

SAYIN ERDEM,
SAYIN KELEŞ,
SAYIN LİKOĞLU,
SAYIN TETİKER,

HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE OLMAMIZ GEREKEN BİR DÖNEMDE, DİĞER TARAFI ÖTEKİLEŞTİREN BÖYLESİ BİR BÖLÜNMÜŞLÜK İLE GİDİLECEK BİR TSO SEÇİM SÜRECİNİN SONUCUNDA OLUŞACAK OLAN YENİ TSO YÖNETİMİNDEN EREĞLİ’ MİZİN BİRİKMİŞ DEVASA İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARINA POZİTİF YÖNDE ÇÖZÜM ÜRETMESİNİ BEKLEMEK ABESLE İŞTİGALDİR.

“TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.[ct] M.KEMAL ATATÜRK

KDZ. EREĞLİ’MİZİN İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ, TÜM GRUPLARIN KİŞİSEL AMAÇLAR PEŞİNDE KOŞMADAN, BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE “EREĞLİ’MİZİN ORTAK MENFAATLERİ” İÇİN “TEK VÜCUT & TEK YÜREK” ÇALIŞMALARIYLA MÜMKÜNDÜR. BUNUN DIŞINDAKİ FERDİ VE LOKAL TÜM GİRİŞİMLER HAVANDA SU DÖVMEKTİR. BOŞA ZAMAN KAYBIDIR.

“KAVGANIN KAZANANI YOKTUR, YA KAYBEDERSİNİZ YA DA DAHA ÇOK KAYBEDERSİNİZ.” ALBERT EINSTEIN

ARTIK KİŞİLER, KURUMLAR VE ÖRGÜTLER ARASI KISIR POLEMİK, ÇEKİŞME, ÇATIŞMA VE KAVGALARI YAŞAMA LÜKSÜ KALMAYAN, HIZLA GÖÇ VEREN, EKONOMİSİ İYİCE DARALARAK TÜRBÜLANSA GİREN VE HERKESİN BU TÜRBÜLANSTAN BİR ÇIKIŞ YOLU ARADIĞI KDZ. EREĞLİ’MİZDE, ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPILACAK OLAN KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİNDE;

GENÇ, VİZYONER GÖRÜŞLÜ, DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE DİNAMİK BİR EKİP İLE HİÇ BİR KİŞİ, KURUM VE ÖRGÜTÜ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİ KUCAKLAYAN,

AYRICA; OLUŞACAK YENİ TSO YÖNETİMİNDEKİ TÜM EKİP ÜYELERİNİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE [ct]ORTAK AKIL[ct] İLE “BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE” HAREKET ETTİĞİ, ŞEHRİMİZİN İÇİNDE BULUNDUĞU İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARINA [ct]VİZYONER ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLEN[ct] BİR TSO YÖNETİMİ OLUŞUMU DİLEKLERİMLE...

SÖZÜN ÖZÜ -1)
“BÜYÜK İŞLER, MÜHİM TEŞEBBÜSLER, ANCAK ORTAK ÇALIŞMA İLE TEMİN EDİLEBİLİR.” M. KEMAL ATATÜRK

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“BİR ARAYA GELMEK SADECE BİR BAŞLANGIÇTIR. BİR ARADA KALMAK YA DA TUTMAK BÜYÜK BİR İLERLEMEDİR. BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSE GERÇEK BİR BAŞARIDIR.” HENRY FORD

SÖZÜN ÖZÜ -3)
“SORUNLAR O SORUNLARI OLUŞTURAN DÜŞÜNCE DÜZEYİNDE ÇÖZÜLEMEZLER” ALBERT EINSTEIN

SÖZÜN ÖZÜ -4) “BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR” ANLAMAYANLARA BİR DE İNGİLİZCESİNİ YAZAYIM “TWO HEADS ARE BETTER THAN ONE” BELKİ ANLARLAR.

ATALARIMIZ ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVULZURNA AZ DEMİŞLER.

TSO YÖNETİMİNDE GÖREV ALMAK İSTEYEN TÜM GRUPLAR ŞUNU ASLA UNUTMASINLAR Kİ; TEK KANATLA UÇULMAZ, TEK AYAKLA KOŞULMAZ.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE (KARNAVALA) HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI