Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Kolçak, Somalı madencileri ziyaret etti

Genel Maden İşçileri Sendikası (gmis) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak, 4 Ekim Tarihinden Bu Yana Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde Ankara Yürüyüşlerinin Durdurulduğu Noktada Kendileriyle Birlikte Yaklaşık 2 Bin 400 Arkadaşının Hakları İçin Mücadele Eden Soma Maden İşçilerini Ziyaret Etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak, 4 Ekim tarihinden bu yana Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Ankara yürüyüşlerinin durdurulduğu noktada kendileriyle birlikte yaklaşık 2 bin 400 arkadaşının hakları için mücadele eden Soma maden işçilerini ziyaret etti.

Kolçak, “Ziyaretimizde GMİS Yönetim Kurulu, teşkilâtı ve tüm Zonguldak madencilerinin selamlarını ilettik. Eylemin süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğumuzda yapılan haklı mücadelelerinin Ankara’da ilgili makamlarca dikkate alındığını ve 15 Ekim akşamına kadar müjdeli bir haber beklediklerini söylediler. Bu yüzden de eylemlerini yerlerini hiç terk etmeden kontrollü bir şekilde sürdürdüklerine şahitlik ettik. Buradan bir kez daha sesleniyoruz, yıllarca yerin altında alın teri dökerek ülkenin kalkınmasına katkı sağlamaya çalışırken işsiz kalan bu insanlar sadece hakları olan kıdem tazminatlarını istiyorlar” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
613 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
817 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
876 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
561 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1503 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
912 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
876 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI