Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl beraberinde teknik personel ile birlikte Uzun Mehmet Mahallesi&[#]8217;nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Anıl, daha sonra mahallede birçok noktada incelemelerde bulundu.

 Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve teknik personel ile birlikte Uzun Mehmet Mahallesi&[#]8217;nde vatandaşlarla bir araya geldi.Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman&[#]8217;ında katıldığı incelemelerde Başkan Yardımcısı Nezih Anıl mahallede yapılması istenilen yerlerde incelemelerde bulundu.
NEZİH ANIL VE EKİBİ UZUNMEHMET MAHALLESİNİ İNCELEDİ
Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Uzun Mehmet Mahallesi&[#]8217;nde incelemelerde bulunduklarını belirterek &[#]8220;  Mahallelerde yapılacak çalışmaları yerinde tespit ediyoruz.   Mahallelerde var olan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklikleri yerinde inceleyip gidereceğiz.&[#]8221;dedi.  
Uzun Mehmet Mahallesi Seyfettin Yaman ise yapılan çalışmaları son derece önemsediklerini belirterek şunları söyledi:  Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ile devamlı görüşüyoruz, Belediye ekipleri rutin olarak mahallemize gelerek incelemelerde bulunuyor ve eksikleri gideriyor.Nezih Anıl ve ekibine yaptığı bu ziyaretten ve incelemelerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak çalışmaları yerinde gösterme imkânı bulduk. Belediyemizin mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı Başta Belediye Başkanımız Halil Posbıyık&[#]8217;a ve ekibine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI