Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MÜDÜRLER PENALTI ATIŞLARINDA YARIŞACAK

gundemeregli.com-Kozlu Folklor Derneği (KOFDER) Sorumlusu Hikmet Sinan Kozlu Belediyesi&[#]8217;nin bu yıl 6. yapılacak olan Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında okul müdürlerinin penaltı atışlarında yarışacağını söyledi.
Sinan, 14-19 Mayıs tarihleri arsında düzenlenecek olan şenliklerin bu yıl daha coşkulu geçmesini planladıklarını ifade etti. Kozlu Belediyesi, Kozlu ilçesi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Eğitim Kurumları, TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Kozlu Esnafları arasında yapılacak olan voleybol müsabakaları yanında okul müdürleri arasında penaltı yarışmalarının düzenleneceğini anlatan Sinan &[#]8220;Okul müdürleri arasında düzenleyeceğimiz yarışmalara katılacaklar için erkek yada bayan ayrımı olmayacak. Kalecimiz Kozluspor&[#]8217;dan olacak. Bu yarışma için şimdiden heyecan başladı&[#]8221; dedi.
Sinan, kutlama programı ile ilgili şu bilgileri verdi:
&[#]8220;Okullar arası Türk Halk Müziği yarışması, resim, şiir, kompozisyon yarışmaları, atletizm ve kros müsabakaları, kız ve erkek öğrenciler arsı penaltı yarışmaları, dans, taklit, şarkı ile ilgili yetenek yarışmaları, yoğurt yeme, sandalye, yumurta taşıma oyunları, balon patlatma, mendil, çuval yarışmaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca Kozlu Halk Eğitim&[#]8217;in resim sergisi ve kermesi de etkinlikler arasında yer alacak. Kozlu Belediye Tiyatrosu tarafından da bir gösteri hazırlıyor.
18 Mayıs tarihinde ise Kozlu ve Sivriler Belediyesi&[#]8217;nin ortaklaşa düzenleyeceği bir köy şenliği de bu kapsamda kutlanacak.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI