Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Akçakoca açık kapı günü düzenlendi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Tarafından, Açık, Şeffaf, Katılımcı Ve Hesap Verebilir Odaklı Bir Yönetim Kültürü Oluşturabilmek Amacıyla Hayata Geçirilen “açık Kapı Uygulaması”, Akçakoca Yerleşkesinde Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından, açık, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir odaklı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla hayata geçirilen “Açık Kapı Uygulaması”, Akçakoca Yerleşkesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akçakoca Yerleşkesinde 16.’sı düzenlenen, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk Açık Kapı Gününde; öğrencilerin, öğretim elemanlarının, idari personellerin ve tüm paydaşların, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu hakkındaki düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci, kendilerine iletilen konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Paydaşların fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Doç. Dr. Muammer Mesci, bu fikirlerin Akçakoca Yerleşkesinin gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI