Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SEÇİMLERE GÖLGE Mİ DÜŞTÜ?

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli&[#]8217;de TSO yönetiminin, kongre ilanını Zonguldak Valililiği aracılığı ile yayımlatmadığı ididasının seçimlere gölge düşürdüğü ileri sürüldü.
Seçimlerin Kdz. Ereğli ilçe Seçim Kurulu aracılığı ile yenilenmesinin gündeme geldiği ileri sürülürken, yalnız yasal süre içersinde bir itirazın olmadığı kaydedildi.
Seçimler sonrasında Yaşar Tetiker&[#]8217;in başkanlığına kesin gözüyle bakılan seçimlerde, İlçe Seçim kurulunun itirazları değerlendirdiği, ardından organ seçimlerini kesinleştirerek onayladığı ifade edildi.  

Kdz. Ereğli İlçesi&[#]8217;nde Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın (TSO) yapılan seçimleri yerel basın aracılığı ile ilan etmediğinin savunulması tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongre için üyelere duyurulması amacıyla TSO Genel Sekreterliği tarafından ilan yayınlatılmasının unutulduğu savunulurken, bu iddia TSO içersinde hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu.
Gelişmelerin ardndan İlçe Seçim Kurulu kararını vererek, organ seçimlerini onayladı. Bunun ardından seçim resmen tescillenmiş oldu.
Bilindiği gibi, resmi kurumlar her türlü ihale ve seçimleriyle ilgili olarak Basın İlan Kurumu´nun bulunduğu illerde bu kurum aracılığı ile ilanlarını yayımlatıyorlar. İlçelerde ise bu formaliteyi valilikler yürütüyor.
Öte yandan İlçe Seçim Kurulu başkanlığının seçimlerin onaylandığına dair onayı TSO Genel Sekreterliği bildirdiği öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
157 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
239 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
681 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
593 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1541 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
949 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
903 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
233 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI