Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BU ANNELER GÜNÜNE YAKIŞMADI

gundemeregli.com-Bir Anneler günü daha geride kaldı. Hafızalarda Annelerden gününden bu fotoğraf kaldı. 1 yaşındaki çocuğu ile birlikte çöp konteynırını karıştıran anne ve çocuğunun dramı &[#]8220;bu kadarı da pes&[#]8221; dedirtirdi.

Bir Market tarafından hizmet ömrünü tamamladığı gerekçesiyle çöpe atılan sebze ve meyveleri toplayarak besinlerini temin etmeye çalışan annenin, Çöp konteynırı önünde kucağındaki çocuğu yere bırakarak,  konteynırı yere devirmesi ve ardından çöpten işe yarayacak sebze araması yürekleri dağladı.

Sonuçta çöpten domates biraz salata ve biber bulan annenin dramı objektiflere bu şekilde yansırken, bir yaşındaki minik çocuğun payına bu ekmek kavgasından ise biber dolma düştü.

Kdz. Ereğli&[#]8217;de çöpten bulduğu sebze ve meyveleri 1 yaşındaki çocuğunu ile birlikte toplayan annenin verdiği ekmek kavgası Anneler gününün kutlandığı bugünler de yürekleri dağladı.

Çöp konyernırı önünde çekilen bu fotoğraf ülkemizde işte anneler gününde iç acıtan anne ve çocuk manzarası olarak değerlendirildi.

Ereğli İlçesi Göztepe bulunan Özel bir firmaya ait Marketin çöp konteynırı mesken tutan anne kucağındaki bebeği ile bir Türkiye gerçeğini tüm çıplaklığı ile ortaya koyarken,  yetkililer

 Bir Market tarafından hizmet ömrünü tamamladığı gerekçesiyle çöpe atılan sebze ve meyveleri toplayarak besinlerini temin etmeye çalışan annenin, Çöp konteynırı önünde Kucağındaki çocuğu yere bırakarak,  konteynırı yere devirmesi ve ardından çöpten işe yarayacak sebze araması bu kadar da olmaz dedirttirdi. 

Ereğli&[#]8217;de dar gelirli annelerin çocukları ile birlikte şehir çöplüğünde verdiği ekmek kavgası ve geçimlerini buradan sağlamaları görenlerin yüreklerini burkuyor.

İlçede gün boyu çöpleri karıştırarak yiyecek bir şeyler arayan anneler, çöp içersinden yiyecek besin bulmanın yolunu arıyorlar.  

Kucağındaki minik çocuğu yere bırakarak devirdiği çöp konteynırı içinde sebzeleri alarak çocuğun önüne koyan anne ve çocuğun dramı çevreden geçen vatandaşların şaşkın bakışlarına neden oluyor.

Annesinin topladığı sebzeleri önce eline alan ardından tadına bakan bu minik çocuğun mikrop kapmasından korkulurken,  annenin çevredekilere aldırış etmeden çöpleri karıştırmaya devam etmesi üzüntü yarattı.

Çevrede bulunan vatandaşlar yıllardan beri bu ailelerin çöp toplayarak aile bütçelerine bu şekilde yardımcı olmaya çalıştığını kaydederek,  &[#]8220;Anneler gününde bu manzaralar yürek burkuyor. İçini cız ettiriyor.  Çöpten topladıkları besinlerle geçimini sağlıyorlar. Buraya dökülen çöplerin içinde işe yarayan maddeleri çıkarıp satıyorlar. Bu şekilde de aile bütçesine katkı sağlıyorlar&[#]8221; dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI