Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Motosikletle uyuşturucu getirirken yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Yaptığı İki Ayrı Operasyonda 32 Gram Sentetik Kannobinoid Maddesi, 93 Adet Ekstasy Hap Ve Bir Miktar Esrar Maddesi Ele Geçirdi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı iki ayrı operasyonda 32 gram sentetik kannobinoid maddesi, 93 adet ekstasy hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirdi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen planlı/projeli çalışmalarda Bolu ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri Düzce’ye motosiklet ile getirdiği tespit edilen şüpheli, Kaynaşlı Işıklı Kavşağı’nda durduruldu. Şahsın üzerinden yapılan aramada 32 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan işlem yapılırken sorgulamasında hırsızlık suçundan yakalama kararının bulunduğu belirlenen zanlı tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kaçarken yakalandı

İkinci olayda ise D-655 karayolu üzeri Düzce istikametine hareket halinde olan araç, polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Karaca Işıklı Kavşağı’nda görevlilerce aracın sürücüsü ve yanındaki yolcu kadın durduruldu. Aracın içerisinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda, 93 adet ekstasy hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Zanlılar hakkında ’uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ suçundan işlem yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1516 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI