Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR ALAPLI´DAYDI

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;na iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ve Belediye Meclisi Üyesi  Mehmet Yaman&[#]8217;ın da hazır bulunduğu ziyarette, güncel siyasi gelişmeler ve bölgesel sorunlar ve çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı ve Ereğli ilçelerini bir bütün olarak gördüklerini belirterek, &[#]8220;Gerek coğrafi konumları ve gerekse sosyal ve kültürel bağları nedeniyle bu iki ilçeyi biz birbirinden ayrı görmüyoruz. İki ilçenin sorununu da ortak bir sorun olarak görüyoruz ve ortak bir girişimle çözülebileceğine inanıyoruz. Ereğli ilçemizde hükümetimizin sorunlara çözüm olan güzel hizmetleri var. Keza, Alaplı ilçemizde de hükümetimiz ve belediyemiz önemli hizmetler yapıyorlar. &[#]8220; dedi.

Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür ederek başladığı konuşmasında, &[#]8220; Ereğli ilçemizde hükümetimiz, kalıcı hizmetler üretiyor. Hastane gibi bazı hizmetler, uluslar arası nitelikte. Keza, Alaplı ilçemizde de ilçemizin eksiklerinin giderilmesi noktasında hükümetimiz önemli yatırımlar yapıyor. &[#]8220; dedi.

Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerinin göreve başlamasından sonra Ak Parti Ereğli Teşkilatı&[#]8217;nın çalışmalarının da ivme kazandığını belirten Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu, &[#]8220;Bu çalışmalar, gerek bölgemizin kalkınmasında ve gerekse siyasi olarak olumlu sonuçlar verecektir. Bundan kuşkumuz yok. &[#]8220; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI