Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KUTLAMA MESAJI YAYIMLADILAR

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, 19 Mayıs Atatürk&[#]8217;ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar,

 

 AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ PROF DR.ERCAN CANDAN&[#]8217;IN MESAJI:
 

 &[#]8220;Türk Milletinin tarihi her sayfası ayrı bir kahramanlıkla doludur. 19 Mayıs 1919&[#]8217;da bunlardan biridir ve kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmak için çıktığı yolculuğun miladıdır.

Mustafa Kemal Atatürk´ün; 19 Mayıs 1919 günü Samsun´da yaktığı özgürlük ateşi, dalga dalga tüm yurda yayılmış, düşmanlarımızın bu sefer başardık dediği anda milletimiz, kendi küllerinden adeta yeniden doğmuştur. Milletimiz, kenetlenerek eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanı olan &[#]8220;Milli Mücadeleyi&[#]8221; büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürmüştür.

Atamızın bu bayramı kendilerine hediye ettiği sevgili Gençler;

Sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle, binlerce şehit verilerek, vatanın her karış toprağı adeta kanla sulanarak kurulan &[#]8220;Türkiye Cumhuriyeti&[#]8221; sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak, sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, sizlerin en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.

Şanlı bir geçmişin mirasçıları olan sizler, kendi kültür, inanç ve değerlerinize sahip çıkarak Cumhuriyetimizi daha da yüceltecek, demokrasimizi güçlendirerek ülkemizi muasır medeniyetlere taşımalı bayrağı sizden sonraki gençlere onurla, gururla devretmelisiniz.

Bu anlamlı gün vesilesi ile; Kurtuluş ve yeniden varoluş mücadelemizin kahramanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere değerli silah arkadaşlarını, isimlerini bilmediğimiz nice kahraman şehit ve gazilerimizi biz kez daha sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyor tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.&[#]8221;

 ZONGULDAK VALİSİ EROL AYYILDIZ&[#]8217;IN MESAJI:
 

 &[#]8220;19 Mayıs 1919 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk&[#]8217;ün önderliğinde bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başladığı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biridir. 19 Mayıs 1919 binlerce şehit verilerek Türk milletinin kutsal saydığı topraklarında, hür ve bağımsız yaşamasının yolunu açan milli mücadele destanının, bağımsızlık hareketinin başlangıcıdır. Tarihi boyunca bağımsız yaşamış Türk Ulusunu arkasına alarak Büyük ve onurlu bir mücadeleden başarıyla çıkan Atatürk, &[#]8220;En büyük eserimdir dediği Türkiye Cumhuriyeti&[#]8217;ni, inanıp güvendiği Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk Gençliği de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ata´sının emanetine sahip çıkacak, Birlik, beraberlik içinde, birbirine sevgi ile yaklaşan, iyi eğitim almış, donanımlı, bilgi ve beceri kabiliyeti yüksek, üreten, araştıran Türk genci ülkemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacaktır. Milli mücadeledeki azim, inanç ve kararlılığın örnek alınması, ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere bugünlerimizi borçlu olduğumuz bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize sağlıklı güzel bir yaşam diliyor, yarınlarımızın güvencesi sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, saygılar sunuyorum.

 KDZ EREĞLİ İLÇE KAYMAKAMI İBRAHİM ÇAY&[#]8217;IN MESAJI:
  &[#]8220;Bugün Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK&[#]8217;ün işgal altındaki vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek adına 16 Mayıs 1919&[#]8217;da Bandırma Vapuruyla İstanbul&[#]8217;dan yola çıkarak, Samsun&[#]8217;a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919&[#]8217;un 92. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

 

            19 Mayıs 1919&[#]8217;da Samsun&[#]8217;da başlayan mücadele Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmış, böylece Türk Milletinin ve Devletimizin varlığı ebedileşmiştir.

 

            Kurtuluş Savaşı milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür.

 

            Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, bu günü gençlere armağan ederek Türkiye Cumhuriyetini Türk Gençliği&[#]8217;ne emanet etmiştir.

           

                Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Sayın halkımızın ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk&[#]8217;ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.&[#]8221;

 

 KDZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HALİL POSBIYIK&[#]8217;IN MESAJI:
 

&[#]8220;İşgal devletlerinin sömürüsü altında yok olmaya yüz tutan ve o devletler tarafından paye paye paylaşılmak istenen bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir cumhuriyet yaratan Kurtuluş Savaşı&[#]8217;nın başlangıcının 94.yıldönümünü idrak ediyoruz.
Vatanın her karış toprağının işgale uğradığı o yıllarda, İstanbul&[#]8217;da gördüğü bir düşman gemisine bakarak &[#]8220;Geldikleri gibi giderler.&[#]8221;, diyebilecek kadar kararlı ve milletine tüm duygusuyla inanan bir liderin başlattığı Samsun yolculuğu, bugün üzerinde şerefle, huzurla ve mutlulukla yaşadığımız bu toprakların vatan olmasındaki ilk ve en önemli adım olmuştur.
Bu düşüncelerle, ulusal mücadelenin başlangıcının yıldönümü olan bu şanlı günümüzde, bizlere bu kutsal vatanı canlarıyla, hayatlarıyla, kanlarıyla kazanarak emanet eden başta Aziz Ata ve tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. 
Büyük Ata&[#]8217;nın armağanı olarak kutladığımız bayram vesilesiyle de Türk Gençliği&[#]8217;nin onur dolu bayramlarını gönülden tebrik ediyor, aziz milletimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.&[#]8221;posbıyık

 ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI DR.NEVZAT ÇİMENOĞLU&[#]8217;NUN MESAJI:
 

&[#]8220;Ülkemizin düşman işgalinden kurtarılışına ilk adımın atıldığı günün 94. yıldönümünü Atatürk&[#]8217;ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlamanın yine büyük onurunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk&[#]8217;ün önderliğinde, büyük bir kahramanlık destanının yazıldığı, tüm mazlum milletlere halen ilham kaynağı olan bir gündür. 19 Mayıs 1919 ile başlayan ülkemizin kurtuluş mücadelesi, tüm imkansızlıklara rağmen, eşi benzeri görülmeyen bir Milli ruh ile başarıya ulaşmış ve tarihteki haklı yerini almıştır. Milletimiz, kurtuluş için verilen bu mücadeleyi ve bu mücadelenin kahramanlarını hiçbir zaman unutmayacak, ecdadından gelen milli ruhu nesilden nesile taşıyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve tüm gençlerimizin bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum&[#]8221;

 

 

 

 

 

  

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI