Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ´YE MÜJDEYİ VERDİ

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli&[#]8217;de Denizcilik Fakültesinin YÖK&[#]8217;ten imzasının çıktığını Bakanlık tarafından onaylanması ile ilçeye ikinci bir fakülte kazandırılacağını söyledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kdz. Ereğli&[#]8217;de yapımı devam eden Liman Başkanlığı binasında incelemelerde bulundu. Binanın yapım çalışmaları hakkında yüklenici firmada yetkilerinden bilgiler alan Candan, binanın konum itibariyle güzel olduğunu ve beğendiğin söyledi. İlçeye Denizcilik Fakültesi yapılması için YÖK&[#]8217;ten imzasının çıktığı ve bakanlıkta görüşüldüğünün müjdesini veren Candan, her fırsatta ilçeye fakülte yapılması yönünde açıklamalarda bulunanlara da göndermede bulundu.
Milletvekili olduğundan bu yana kesin olmayan hiçbir şey hakkında konuşmadığına vurgu yapan Candan, &[#]8220;Biz sürekli Fakülte istiyoruz diyorduk ya, Denizcilik Fakültesi&[#]8217; YÖK&[#]8217;ten çıktı. Şuanda Bakanlık&[#]8217;ta, yakında bakanlıktan çıkar. Yani Kdz. Ereğli&[#]8217;de Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesinin yanında Denizcilik Fakültesi de olunca Kdz. Ereğli ikinci fakültesine kavuşacak, bu zamana kadar söylediğimiz ama bizim ifade etmediğimiz daha öncede söyledim ben milletvekili olduğumdan beri sonra kesin olmayan hiçbir şey hakkında konuşmam ve süpeküle yapmam dedim. Ta ki YÖK ten çıktı. İnşallah Kdz. Ereğli&[#]8217;ye ikinci bir fakülte geliyor. Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı ile beraber inşallah güzel bir birliktelik olacak, çok güzel bir bina, güzel bir Denizcilik Fakültesi binası da yaparsak buradan ilgililere de söylüyoruz. Şimdiye kadar sadece reklamını yapıp Kdz. Ereğli&[#]8217;ye fakülte yapılmalı, edilmeli diyen arkadaşlarımıza ithaf ediyoruz. Arkadaşlarımız bir an evvel arsa bulup bina yaparlarsa fakülte imzadan çıktı. İnşallah fakültemiz ilçemize hayırlı olacaktır. Bekliyoruz önümüzdeki günlerde bu binanın yükselmesini&[#]8221; dedi.
2104 yılında fakültenin arsa ve binasının yapılmasını ilgililerden beklediğini belirten Candan, bir gazetecinin arsa ile düşündüğünüz bir yer var mı şeklinde sorusuna, &[#]8220;Ben niye arsa düşüneyim ki, bu zamana kadar arsa vardı hani, binada yapılıyordu. Fakülte burada arkadaşlar, seneye istiyorum fakültenin arsasını ve binasını&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

mehmet ateş 11 Yıl Önce

BİRDE ŞU İSKANI ALINMAMIŞ BİNALARA BİR EL ATSA
MÜTAHİTLER YAPIYOR SATIYOR
İSKANA GELİNCE YAN YATIYOR
EV ALANLARI HÜSRANA İTİYOR
NE OLUR BİRDE BU KONUYA EL ATSIN

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI