Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZTSO ŞEHRE YÖN VERECEKTİR´

gundemeregli.com-Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC) Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ZTSO Başkanı M. Salih Demir&[#]8217;i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyarette konuşan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, &[#]8220;ZTSO seçimleri son dönemde yapılan seçimlere oranla bir hayli heyecanlı ve zevkli geçti. Tüm meslek gruplarından başarı ile çıktınız. On üç sıfırlık bir başarı size ve yönetiminize olan güveni göstermektedir. ZTSO başkanı olarak gelecek dört yıllık çalışmanızda Zonguldak&[#]8217;a ve bölgemize önemli katkılar sağlayacağına inancımız tamdır.&[#]8221; dedi.

Akbıyık; &[#]8216;ZTSO Şehre Yön Verecektir&[#]8217;

ZTSO&[#]8217;nun önemli bir kurum olduğunu belirten Akbıyık, &[#]8220;Şehrimize yön verecek, geliştirecek, yeni ekonomi çeşitliliği sağlayacaktır. ZGC olarak ZTSO ile ortak projeler geliştirip, işbirliğinde bulunmalıyız. Yeni yönetim kurulu ve üyelerinizi ZGC adına kutluyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Demir; &[#]8216;ZGC Tüm Türkiye&[#]8217;nin Tanıdığı Saygın Bir Kurumdur&[#]8217;

ZGC heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ZTSO Başkanı M. Salih Demir de şunları söyledi: &[#]8220;Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti benim için de önemli ve saygın bir kurumdur. Cemiyet ili temsil etmektedir. Protokolde yeri olan ve Türkiye&[#]8217;de devletin tüm kurumlarının muhatabı gazeteciler örgütü olarak gazeteciler cemiyetidir. Zonguldak&[#]8217;ın en eski ve köklü kuruluşunun ilimize katkısı büyüktür. Cemiyet&[#]8217;te görev alan başkan ve yönetim kurulu başarılı işlere imza atmaktadır. Doğru, düzgün, objektif ve tarafsız habercilik bizler için önemlidir. Akşam rüya görüp, sabah haber yazanlara veya senaryo kuranlara karşıyız.

ZGC Basın Ahlak Esaslarını ilke edinerek, uyguluyor

Basın ahlak esasları önemlidir. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti &[#]8216;de bu konuda üstüne düşen tüm sorumluluğu uyguluyor. Bunu görüyor ve izliyoruz.&[#]8221;

Demir; &[#]8216;Şirketlerimiz Zonguldak&[#]8217;ta İstihdam Sağlayacak Yatırımlara Devam Edecektir&[#]8217;

ZTSO olarak yeni seçilen yönetici kadrosuyla önemli projelere imza atacaklarını ifade eden Demir, &[#]8220;ZTSO başkanı olarak, Demir şirketler grubu Zonguldak&[#]8217;a istihdam sağlayacak yatırımlar gerçekleştirecektir. Önümüzdeki süreç önemlidir. Zonguldak&[#]8217;ın büyümesine, kentleşmesine mega şehir olması için her türlü öneri ve destekler tarafımızdan yapılacaktır&[#]8221; diye konuştu.

Ziyaret programında ZGC Başkanı Derya Akbıyık&[#]8217;ın yanı sıra Çaycuma Gazeteciler Derneği Başkanı Sezai Bilici, ÇGD Yönetim Kurulu Üyesi Davut Uyar, ZGC Başkan Yardımcısı Seçkin Kıraslan, ZGC Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çelik, ZGC Onur Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz, ZGC Genel Kurul Üyesi Süleyman Şen ve gazeteciler hazır bulundu.

Gazetecilerden M. Salih Demir&[#]8217;e Hediye

Ziyaretin sonunda gazeteciler, Demir&[#]8217;e TSO seçiminde seçim zaferini kutlamasıyla ilgili fotoğraf tablosunu hediye ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
142 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI