Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İKİ ÜLKE İLİŞKİLERİ GELİŞİYOR

gundemeregli.com-Bu sıralar TBMM&[#]8217;deki çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Meclis İçişleri Komisyonundaki görevini de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor.

Mecliste Endonezya heyetini kabul eden Ulupınar ve beraberindekiler, 1980 ve 2000&[#]8217;li yıllarda iki ülkenin ilişkilerinin biraz zayıfladığına dikkat çekerek, Şu anda ise Endonezya Hükümeti ile ilişkilerinin çok iyi durumda olduğuna işaret ettiler. 

Bu tür ziyaretlerle de ilişkilerimizi daha da geliştireceğinin ifade edildiği görüşmelerde. Karşılıklı bilgi birikimler paylaşıldı ve artırmak için sık sık bir araya gelme konusunda görüş birliğine varıldı.

-AK Parti Zonguldak Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Özcan Ulupınar, Endonezya gibi ülkelerle Türkiye&[#]8217;nin ilişki durunun çok iyi durumda olduğunu bildirdi.

   Ulupınar, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonunda birlikte görev yaptığı Komisyon Başkanı Feyzullah Kıyıklık, İçişleri Komisyonu üyeleri Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, ile birlikte Endonezya heyeti ile yapılan görüşmeyi değerlendirdi.  Ulupınar ve beraberindekiler, Endonezya Bölgesel Temsilciler Meclisi 1. Komite Heyeti Başkanı Dr. H. RahmatShahve beraberindeki heyeti TBMM&[#]8217;nde İçişleri Komisyon Salonunda kabul etti.

            Ulupınar İçişleri Komisyon&[#]8217;u olarak Endonezya Bölgesel Temsilciler Meclisi 1. Komite Heyeti&[#]8217;ni Türkiye Büyük Millet Meclisimizde kabul edildiğini kaydederem şu görüşlere yer verdi: İçişleri Komisyonu Başkanımız ile birlikte kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Dış ilişkiler alanında 2 ülke arasında çok eski yıllara dayanan ilişkilere sahibiz. 1980 ve 2000li yıllarda bu ilişkilerimizin biraz zayıfladığını görüyoruz. Bizim hükümetlerimiz döneminde Endonezya Hükümeti ile ilişkilerimiz çok iyi durumda. Bu tür ziyaretlerle de ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz. Karşılıklı bilgi birikimlerimizi paylaşmak ve artırmak için bir aradayız. Endonezya Heyetinin,  ülkemizde sınırlarımızın düzenlenmesi ve güvenliği hakkında nasıl bir yol izlendiği, Ülkemiz ile ilgili merak ettikleri tüm sorularına cevap ettik. Partilerin dağılımı, yasaların yapılışı, sınır düzenleme yasasını kimler yapar, sınır bölgelerinde yaşayan insanlara hükümet desteği gibi sorularını cevaplandırdık.&[#]8220; dedi.

Endonezya Bölgesel Temsilciler Meclisi 1. Komite Heyeti Başkanı Dr H. RahmatShah ve beraberindekiler ise görüşmelerde Türkiye´de olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını, Türkiye´den öğrenecekleri çok şey olduğunu ifade ettiler.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1505 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
914 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
215 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI