Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BELEDİYE İŞÇİSİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

gundemeregli.com-Ereğli İlçesi Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 05 Mart 2013 tarihinde başlayan ve 146 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri nin anlaşma ile sonuçlandığı bildirildi.
21 Mayıs 2013 tarihinde anlaşma ile sonuçlanan toplu sözleşme ile ilgili olarak Kdz. Ereğli basın bürosundan yapılan açıklamada &[#]8220;Ülkemizde ve bölgemizde belediyelerin büyük bir çoğunluğu işçisinin ve memurunun maaşlarını zamanında ödeyemezken Kdz. Ereğli Belediyesi işçisinin ve memurunun maaşını, ikramiyeleri ve sosyal haklarını zamanında yerine getirmenin gururunu yaşıyor&[#]8221; denildi.
Açıklamada şu bilgilere yer verildi; &[#]8220;Toplu İş Sözleşmesi, 01 Mart 2013 tarihinden geçerli olmak üzere, 28 Şubat 2015 tarihine kadar geçerli olup, 2 yıllık dönemi kapsamaktadır. Toplu İş Sözleşmesinin geçerli olacağı dönem içinde askerlik yardımı, yıllık ücretli izin ve diğer sosyal yardımlara ilişkin maddelerinde yüzde 7 ile yüzde 20 oranında, ortalama ücretlerde ise; birinci yıl yüzde 11, ikinci yıl yüzde 12 olmak üzere toplam yüzde 24 artış sağlanmıştır. Kdz. Ereğli Belediyesi, gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizi gerekse Belediyemizin mali durumu ve ekonomik gücünü dikkate alarak, kaynaklarımızın en etkili ve verimli şekilde paylaşımını hedeflemiştir. Göreve geldiğimiz günden bugüne Başkanlığımız tüm gelişmeleri yakından izleyerek, önceki dönemde yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için olağanüstü bir gayret ve kararlılık içindedir. Kdz. Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin ekonomik gücünü ve mali imkânlarını, sosyal belediyecilik ve sosyal paylaşım anlayışı içinde, Belediyemiz sınırları içinde yaşayan halkımıza ve çalışanlarımıza daha çağdaş, etkin ve kaliteli hizmet sunabilmek için harcayacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Toplu sözleşme ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde imza töreni gerçekleştirileceği de belirtildi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI