Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Sağlıkçılar ve işitme engelliler kampta buluştu

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne Bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri Servisi Çalişanlari İle İşitme Engelli Vatandaşlar 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Düzenlenen Kampta Bir Araya Geldiler

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri servisi çalışanları ile işitme engelli vatandaşlar 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen kampta bir araya geldiler. Kamp boyunca işitme engelli vatandaşlara 112 Acil Servis hakkında bilgiler verilerek, acil sağlık hizmetlerinin çalışmaları işaret dili çevirmenleri aracılığı ile engelli vatandaşlara anlatıldı.

1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ve 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında; konuşma ve işitme engelli vatandaşlarında katılımıyla Güzeldere Şelalesinde kamp programı düzenlendi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından konuşma ve işitme engelli vatandaşlara 112 ambulanslarının ve ekipmanlarının tanıtımı yapılarak, doğada karşılaşabilecekleri sağlık problemleri hakkında bilgiler verildi. Etkinlik sonunda kamp programına katılan katılımcılar tarafından işaret diliyle "112 hayat kurtarır" mesajı verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI