Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Düzce Üniversitesi Sakarya’da Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Düzce Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Salonu’nda Düzenlenen “sakarya Üniversite Tercih Günleri” Etkinliğine Katıldı.

Düzce Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen “Sakarya Üniversite Tercih Günleri” etkinliğine katıldı.

İki gün süresince devlet ve vakıf üniversiteleri ile özel üniversitelerin katıldığı tanıtım etkinliğinde öğrenciler, üniversite eğitimiyle ilgili merak ettikleri birçok sorunun cevabına ulaşma imkanı elde etti.

Gelecek planlamalarıyla ilgili öğrencilere yol göstermeye devam eden Düzce Üniversitesi, Sakarya’da da üniversite adaylarını yalnız bırakmadı. Tanıtım standını ziyaret eden öğrenciler; Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans bölümleri hakkında bilgilendirildi. Rehber öğretmen ve öğrencilerle Düzce Üniversitesi’nin tanıtım materyalleri de paylaşıldı

Düzce Üniversitesi’nin öğrencilere sunduğu bilimsel, sosyal ve kültürel imkanların anlatıldığı etkinlikte; akademik başarıları, gerçekleştirdiği ilkleri, sosyal sorumluluk projeleri ve ihtisaslaşma sürecindeki katma değerli çalışmaları ile Düzce Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru adres olduğu vurgulandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
128 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
184 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI