Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İNÖNÜ PARKI ABLUKA ALTINDA...

gundemeregli.com-Ereğli Belediyesi İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü önceki gün yaşanan facianın ardından önlemleri artırdı. Belediye ekipleri Belediye ekipleri İnönü parkında itfaiye araçları yardımı ile ağaçları A&[#]8217;dan Z&[#]8217;ye bakıma aldı, ardından çürük olup olmadığını   kontrol etti.

Hafızlarda önceki gün yaşanan kazanın görüntüleri kalırken, Belediye dün gün boyunca konu ile alakalı teyakkuzdaydı.

Ekiplerin yapmış olduğu çalışma sonrasında parkta bulunan çok sayıdaki ağaç budandı bazıları ise kesilirken, bundan sonra yaşanabilecek olası bir kazanın da önüne geçilmeye çalışıldı.

  - Ereğli İlçesi&[#]8217;nde, tarihi çınar ağacının kopan dallarının tehlike yaratması üzerine Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İnönü parkında bulunan tüm ağaçları bakıma aldı. Belediye yetkilileri bir daha yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmek amacıyla önlemini aldı.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri önceki gün yaşanan ve tarihi çınar ağacının dalının kırılması sonucunda ortaya çıkan talihsiz kaza sonrasında 2&[#]8217;si çocuk 3 kişinin yaralanması sonrasında yoğunluğu tekrar yaşanabilecek kazalar öncesinde İnönü parkında yoğunlaştırdı.

İtfaiye ekipleri ile Belediye Temizlik İşleri ekipleri İtfaiye aracının merdiven sepeti ile ağaçların bakımını yaptı ve çürük ağaçları kesti.

AĞACIN DALI DÜŞMÜŞTÜ
   İnönü parkı&[#]8217;ndaki Çınar ağaçlarından birinin kırılan dalı, dinlenmek üzere parktaki bankta oturan Hamide Bıçakçı ile torunları Doğukan Şirin (12) ve 2 yaşındaki Baran Ayak&[#]8217;ın üzerine düşmüştü.
   Bu sırada yakından geçmekte olan ilçedeki Özel Echomar Hastanesi&[#]8217;ne ait ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralılardan kısa süreli nefes alamayan Doğukan Şirin ile diğerlerine ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra hastaneye götürmüştü.
   Hastanede müşahede altına alınan Şirin&[#]8217;in durumunun ciddi olduğu, Bıçakçı ile 2 yaşındaki Baran&[#]8217;ın ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
   Diğer yandan, olay yerinde güvenlik çemberi oluşturan polis ise tahkikat başlattı.
   500 yıllık geçmişe sahip olduğu ileri sürülen tarihi çınar ağaçları, zaman zaman bakımdan geçiriliyordu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI