Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BU KEZ ALAPLI´DA OLDU

gundemeregli.com- Alaplı ilçesinde bir süreliğine yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle müşterilerinin mağdur olmasını istemeyen bir market sahibinin ilginç bir yönteme başvurarak 2,5 saat boyunca marketini otomobilin farıyla aydınlatarak hizmet verdi.
Alaplı &[#]8216;da 690 evler mevkisinde bir market sahibi ilçede trafo patlaması sonucu kesilen elektrik nedeniyle müşterilerinin mağdur olmasını istemeyerek ilginç bir yönteme başvurdu. 2.5 saat boyunca marketini otomobilin farıyla aydınlatarak hizmet veren Mülayim Şahin, vatandaşlarında takdirini kazandı.
İlçe de trafo patlaması sonucu meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlara hizmeti aksatmamak için böyle bir yönteme başvurduğunu belirten Şahin, &[#]8220;İlçemizde yaşanan trafo patlaması nedeniyle elektriklerimiz akşam saatlerinde yaklaşık 2.5 saat süreyle kesildi. Bu süre zarfında da müşterilerimize hizmet vermek amacıyla otomobilimi marketime döndürerek farlarıyla aydınlattım. Bu süre zarfında da birçok müşterim gelip alışveriş yaptı. Kendileri de bu uygulamamdan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler&[#]8221; dedi
Market müşterilerinden Ercan Arslan da Market sahibine duyarlı ve örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan trafo patlaması sonucu kesilen elektrikler Enerji-Sa ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde 2.5 saat süre içinde trafo da meydana gelen arıza giderilerek ilçeye enerji verilmesi sağlandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI