Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BASININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

gundemeregli.com- Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç ilçede basın sektöründe faaliyet gösteren gazeteci Gürol Öztürk&[#]8217;ü ziyaret etti.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ilçede basın sektöründe faaliyet gösteren Gürses Haber Gazetesi sahibi Gürol Öztürk&[#]8217;ü gazete ofisinde ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, basının önemine değindi.
Basın mensuplarının birçok önemli görevi de yürüttüklerini ifade eden Kaymakam Malğaç, Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Gazetecilerimiz ve muhabirler bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri çalışmaktadır&[#]8221; dedi
Kaymakam Malğaç, ayrıca ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gazeteci Gürol Öztürk&[#]8217;de Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç&[#]8217;ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Bir atasözümüzde, gelen gideni aratır derler diye bir söz vardır.Ama, Alaplı ilçemizin bürokratik idareci yönünden şanslı bir ilçe olduğunu söyleyebilirim, Kaymakamımız, sahsınız, ilçe halkı ile çok kısa bir zaman içinde sıcak ve iyi bir ilişki ortamı kurduğunuz gibi, ilçede kalplerde sevgi kazandınız. Yapılan işleri bizzat yerinde takip ederek sonuca giden yolda iyi niyetli çalışmalarınız ise halkta takdir topluyor. Ayrıca yeğenimiz, sizin oğlunuz Ömer Malğaç&[#]8217;ın Dünya satranç şampiyonasında Dünya 10. su olması bizleri sevindirmiştir. 8.5 aylık bir satranç eğitimi ile Dünya 10.su olan Ömer Malğaç&[#]8217;ı kutlarken, ailenin çocuk üstündeki eğitiminin ve emeğinin meyvelerini almanın mutluluğunu yaşayan bir baba olarak sizi de yürekten kutluyorum. İnşallah Ömer Malğaç ileriki yıllarda inşallah daha da başarılı yarışmalarla, bir Alaplılı olarak bizleri de onurlandıracaktır&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI