Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TSO´DA OCAK DÖNEMİ BAŞLADI

gundemeregli.com-Alaplı İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın organ seçimleri gerçekleştirildi.

TSO Başkan Vekili Recep Ocak&[#]8217;ın tek listesi ile gidilen seçimlerde  Mevcut Başkan Rafet Kılıç ise  seçimlerde aday olmadı.

Seçmen katılımının yüzde 35 olduğu kongrede toplam 5 gruptan 11 meclis üyesinin seçildi. Ocak kongre sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Kendisine gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağını kaydeden Ocak, &[#]8220;Bugün Alaplı için tarihi günlerden bir gün. Ben öncelikle şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına 4 yıldır Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve bizlere ağabeylik yapan çok değerli başkanımız Sayın Rafet Kılıç&[#]8217; a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir heyecan ve yeni bir oluşumla başlattığımız daha iyi bir Alaplı projemizin temellerini atacağız. Çok zor ve meşakkatli bir göreve talip olduğumuzun farkındayız. Bu görevi bizlere layık gören ve destek veren siz değerli dostlarımızın yüzünü kara çıkartmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Çünkü biz üstümüze aldığımızın sorumluluğun bilinciyle hareket edecek ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Ancak şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Ben ekibim ve klasik vaatler ve söylemler yerine gerçekleri konuşacağız ve birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Kendi içimizde sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğin odamıza ve Alaplı&[#]8217;mıza çok şeyler kazandıracağını farkındayız. Parti, düşünce, yaşam tarzı ayrımı yapmaksızın oluşturduğumuz liste birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi olmuş ve olmaya da devam edecektir.&[#]8221; dedi.

 

Yasal askı sürecinin tamamlamasından sonra TSO meclisine seçilen 11 kişi  toplanıp, başkan, meclis başkanı ve yönetim kurulunu belirleyecekler. Çok büyük bir sürpriz olmadığı takdirde Recep Ocak TSO başkanı seçilecek.

Ocak&[#]8217;ın birinci gruptan firması ile girdiği seçimlerde kazanan diğer firmaların imza yetkisi bulunan meclis üyeleri şu isimlerden oluştu:

1 GRUP

Recep Ocak, Yüksel Koçak, Uğur Kuşçuoğlu.

2. GRUP

Nedim Kaplancan, Hasan Öztürk

3 GRUP

Mustafa Yener,  Cüneyt Gülsoy,

4. GRUP

Tarık Yazıcı

Burak Yaman

5 GRUP

Ali Çalışkan

Selçuk Oktay

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI