Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZONGULDAK İYİ YERLERE GELECEK

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Hafta sonunu Zonguldak&[#]8217;ta yoğun programlarla geçirdi. Cuma akşamı, Devrek Çınar Otelde Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğrenimini Güçlendirme ve Geliştirme Derneği´nin düzenlediği Dayanışma Yemeğine katılan Ulupınar, 2002 yılında kurulan Derneğin Başkanlığını, Belediye Başkanlığı döneminde üstlendiğini ve bu günlere gelene kadar çok çalıştıklarını söyledi. Desteklerinden dolayı kendisine plaket verilen Ulupınar, gecede derneğin ve üniversitenin daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirtti.

Cumartesi günü Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem&[#]8217;in kardeşinin Zonguldak Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah törenine katıldıktan sonra Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ve şoföresnafını ziyaret etti. Şoför esnafının sıkıntılarını dinleyen Ulupınar, sıkıntıların giderilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Sonrasında Çaycuma&[#]8217;da İşadamı Zeki Yurtbay&[#]8217;ı ziyaret eden buradan Gökçebey&[#]8217;e geçerek, Zonguldak İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı Osman Bayraklı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yoğun programı nedeni ile derneğin katkıları ile düzenlenen Gökçebey Tavuk Festivaline katılamayan Ulupınar, Dernek yönetimi ile bol bol sohbet etti.

Akşamında tekrar Devrek&[#]8217;e geçen Ulupınar, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Korkmaz&[#]8217;ın oğlunun sünnet törenine katıldı. 

Sonrasında İl Yönetiminden Mustafa Yumurtacı´nın kardeşinin vefatı dolayısıyla Devrek Bılık Merkez Camii´nde okutulan Mevlid-i Şerif´e katılan Ulupınar, sonrasında rahatsızlığı dolayısıyla evinde istirahat eden Fahrettin Horuzoğlu´na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Buradan Devrek´te babası vefat eden Ethem Uzunkavaklı´yı evinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Pazar günü yeni oluşturulan Çaycuma İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısına katılan Ulupınar buradan GMİS toplantı salonunda düzenlenen AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Zonguldak esnaflarımızdan Yusuf Yılmaz´ın oğlu Alperen Yılmaz´ın Belediye Nikah Salonunda yapılan nikah töreninden sonra Devrek Yaşam Park&[#]8217;ta Ahmet Karaelmas´ın Torunu Ahmet´in sünnet düğününe katıldı.AK Parti Devrek Gençlik Kolları Üyesi Bahri Baytekin´in kız kardeşinin Devrek Masal Evinde yapılan düğün törenine katıldıktan sonra Devrek Belediye Meclis üyesi Yavuz Ayanoğlu´nu evinde ziyaret etti.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI