Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ´NİN EN UZUN KÖPRÜSÜ OLACAK

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi&[#]8217;nde yapımına geçen Nisan ayı içersinde başlanan ve 247 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki köprülü kavşak Ereğli&[#]8217;nin en uzun köprüsü olacak.

Nisan ayı içersinde çalışmalarına başlanan köprünün belirlenen 120 gün süreden daha kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

İlçeye bağlı Devrek yol ayrımında yaşanan köprü çalışması sebebiyle trafikte zaman zaman sıkışıklık yaşanırken, 50 metrelik alanda trafik tek şeritten sağlanıyor.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan firma yetkilileri,  çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek,  proje süresinin 120 gün olduğunu ve bu çalışmanın ise belirlenen süreden daha kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.

Yoğun bir ekip ile çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini kaydeden yetkililer, &[#]8220;Çalışmalar büyük oranda tamamlandı.  Yüzde 50 oranına yakın çalışmanın tamamlandığını ifade edebiliriz. Hedefimiz Ağustos ayında bu çalışmaları tamamlayıp, yolu karayolunu teslim etmek. Yani 2. 5 ila 3 ay içersinde bitecek. Köprü yapılacak.  247 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki köprü Ağustos sonu Eylül başı gibi tamamlanacak. Zaman zaman trafikte sıkışmalar oluyor. Buda çalışmalar gereği olması gereken  bir durum. Amacımız bu sıkıntıları en kısa sürede sona erdirmek&[#]8221; şeklinde konuştular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
158 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
242 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
685 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
857 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
594 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1543 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
952 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
904 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
234 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI