Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MHP´NİN ZONGULDAK İÇİN BİR FİKRİ VAR

gundemeregli.com-MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı tarafından Zonguldak Valilik binası önünde, &[#]8220;Zonguldak İçin Bir Fikrim Var&[#]8221; projesi kapsamında stant kurdu.

MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Gürkan Gülay başkanlığında Zonguldaklı vatandaşlara kentin sorunlarının kaleme dökme fırsatı verilirken, &[#]8220;Zonguldak İçin Bir Fikrim Var&[#]8221; adı altında başlatılan kampanyaya ilk günden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi görüldü.
Zonguldak&[#]8217;ta karşılarına çıkan sorunları, sıkıntıları, yapılması gerekenleri ve kafalarındaki projeleri yazan vatandaşlar sorunlarında kısa sürede çözülmesini istedi. Projenin tanıtım toplantısı Zonguldak Valilik binası önünde gerçekleştirilirken, programa MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, İl ve ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileri ve partililer katıldı.
Stant açılışında konuşma yapan MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, &[#]8220;Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatımız olarak Ar-Ge komisyonumuzun bize program olarak sunduğu ve çalışmalarıyla yaptığı &[#]8216;Zonguldak için Benimde Bir Fikrim Var&[#]8217; projesi ile bugün halkla buluşuyoruz. MHP olarak Zonguldak&[#]8217;taki bütün belediyelere talip olduğumuzu belirtmiştik. Bu süreçte de, bu doğrultuda da projelerle halkımızın önüne çıkmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımız Zonguldak&[#]8217;ta ne görmek istiyor, bizim projelerimizin dışında Zonguldak için ne yapılmasını ister, fikirlerini almak ve onların fikirleri doğrultusunda da bizde projelerimizi geliştirmek ve o doğrultuda yeni projeler oluşturmak istiyoruz. Bizler Zonguldak Belediyesine talip olduğumuzu söyledik. Hizmet kalitesini arttırıp, bizim referansımız olan Karabük, Bartın ve Kastamonu belediyeleri gibi artık Zonguldak belediyesinin de ve diğer belde belediyelerinin de vatandaşa kaliteli hizmet sunmasını istiyoruz. Biz bu doğrultuda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Zonguldak belediyesini alarak, Zonguldak belediyesine ve Zonguldak vatandaşını istediği yere taşıyacağız. Ben şahsım olarak da Zonguldak için ve bu proje için &[#]8216;Benimde Bir Fikrim Var&[#]8217; adlı standımıza ilk olarak, Gürkan Gülay olarak Bartın ve Karabük&[#]8217;le birleşmeden Zonguldak&[#]8217;ı büyük şehir yapacağız diye söz veriyoruz. Zonguldak belediyesini aldığımızda inşallah büyük şehir belediyesi olarak Zonguldak&[#]8217;ta hizmet etmek için hem projelerle hem de gerekli çalışmalarla buraya taşımak istiyoruz&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise, &[#]8220;Ben kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizin oluşturmuş olduğu AR-GE´mizin &[#]8216;Benimde Zonguldak İçin Bir Fikrim Var&[#]8217; ya da Zonguldaklı vatandaşlarımıza fikriniz ne diye sormak güzel bir düşünce. Herkesin bir fikri olacak mutlaka. Fikri olmayanın zikri de olmaz. Dolayısıyla fikirleri almadan Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarının çözümleri de bulunmaz. Bu noktada iyi düşünmüşler, iyi çalışmışlar. Ellerinde form var, Zonguldak halkından fikir alacaklar. Oluşacak olan bu fikir parti teşkilatlarımızda Zonguldak halkının ne istediği yönünde bir araştırma gelişmiş olacak. Bu araştırmanın sonuncunda MHP belediye başkan adayı noktasında, fikirleri adayla örtüşüyor mu, bu fikirler bizim genel merkezimizde şuanda AR-GE´mizin oluşturmuş olduğu Karakum sahilinden Yayla&[#]8217;ya yapılacak olan bir viyadükün nasıl yapılacağından, Kozlu ışıklardan bir batı geçtiğiyle kadırga yokuşundan nasıl çıkılacağı konusunda MHP&[#]8217;nin ciddi manada çalışmaları var. Bir TTK bölgesine adliyenin oradan çıkışı, birde soğuksu pazaryerinden devlet hastanesi önüne çıkışıyla alakalı projelerimiz var. Arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum, ciddi manada bu konuda özen gösteriyorlar. Bu çalışmaların sonuçları MHP&[#]8217;yi yerel yönetimde iktidar yapacak. Bunları samimiyetimle söylüyorum yapmış olduğumuz gerek bizim çalışmalarımız olsun gerek genel merkezimizin Zonguldak&[#]8217;la alakalı bize vermiş olduğu raporlar bu yöndedir. Arkadaşlarımız bu enerjilerini böyle devam ettirdiği sürece MHP&[#]8217;de yerel seçimler öncesinde oluşturacağımız yeni kadrolarla birlikte inşallah Zonguldak halkımıza da bize teveccüh gösterecek. MHP&[#]8217;de bu Zonguldak&[#]8217;ı yönetecektir&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
156 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
237 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
679 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
592 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1540 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
947 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
232 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI