Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

LÖSEV´DEN NALCI´YA ZİYARET

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde 12. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret eden Lösemili Çocuklar Vakfı ( LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Zeki Erkez, Aile Konseyi Başkanı Dilek Çimenoğlu ve lösemili çocuklar ile aileleri verdikleri desteklerden ötürü Ereğli Belediyesine teşekkür ettiler.
Başkan Posbıyık&[#]8217;ın şehir dışında olmasından dolayı Başkan vekili Cumhur Nalcı tarafından kabul edilen LÖSEV İl Temsilcisi Zeki Erkez, Ereğli Belediyesinin kendilerine önemli katkılar sağladığını belirterek, &[#]8220;Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
LÖSEV Genel Merkezi Sosyal Hizmet Sosyoloğu Sinem Seda Ekmen ise LÖSEV&[#]8217;e yapılan desteklerin kendilerini duygulandırdığını belirterek şunları söyledi; &[#]8221;Senede bir kez, tek bir hafta bile olsa lösemili çocuklarımızın hayatlarına dokunmak, onları herkesin hatırlamasını sağlamak ve anlara yalnız olmadıklarını göstermek istiyoruz. Türkiye&[#]8217;nin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerde de lösemi ve kanseri yenmiş ya da hala mücadele eden çocuk veya yetişkin gerçek kahramanlar ile onları destekleyen herkes &[#]8220;Kansere dur&[#]8221; diyecek&[#]8221;
Başkan Vekili Cumhur Nalcı ise belediye olarak her zaman LÖSEV&[#]8217;e destek olmaya gayret gösterdiklerini, bu konunun çok önemli olduğunu ifade etti. Nalcı, çocuklara çeşitli hediyeler vererek haftalarını kutladı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
165 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
250 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
695 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
862 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
603 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1551 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
959 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
238 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI