Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GREV İÇİN DESTEK İSTEDİLER

gundemeregli.com-Büro Emekçileri Sendikası (BES) Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek, 5 Haziran&[#]8217;da yapılacak olan grev için destek istedi.
Ziyarette konuşma yapan BES Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin, &[#]8220;Sendikamızın savunmuş olduğu kamusal hizmetlerin ulaşılabilir, nitelikli ve ücretsiz olması çerçevesinde kamusal alanı ticaretleştiren AK Parti iktidarının son süreçte yapmış olduğu kamu personel rejim değişikliği ile ilgili iş kolumuzda vergi dairelerinde ve sosyal güvenliklerde karşı karşıya geldiğimiz Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası´na Büro Emekçileri Sendikası olarak ziyarette bulunduk. Kendilerine 5 Haziran&[#]8217;daki grevimizin gerekçelerini ve sebeplerini paylaşacağız. Kendilerinden, üyelerinden 5 Haziran&[#]8217;da sosyal güvenlik kurumuna ve vergi dairelerine gitmeyerek greve destek vermelerini talep edeceğiz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zeki Dirlik ise, &[#]8220;Kamu kurumlarında özelleştirme çabaları ülkemize zarar veriyor gerçekten. Her siyasi iktidara göre değişik tablo çıkar. Kamuya siyaseti sokmamak lazım. Performans değerlendirmesi ucu açık bir değerlendirmedir. Nereye gideceği belli olmaz. Ben arkadaşların bu haklı grevini destekliyorum. 5 Haziran&[#]8217;da yapacakları grevde bizde taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımızı da buradan söylüyorum. Kendilerine 5 Haziran&[#]8217;daki grevde başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
30 Kez Görüntülendi.
Halk Toplantıları Yeniden Başlıyor
Genel
194 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
287 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
723 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
619 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1566 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
980 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı