Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ BASINI DOYASIYA EĞLENDİ

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli&[#]8217;de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri, düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi.

İlçe&[#]8217;de Önder, GazeteTürk, Can Haber ve Memleket Gazetesi tarafından Köseağzı piknik alanında gerçekleştirilen programda buluşan gazeteciler, birlik ve beraberlik görüntüleri sahneledi.

Keyif dolu dakikaların yaşandığı gecede, iş stresinden kısa sürede olsa ayrılan basın mensupları, hem birbirleriyle sohbet etti hem de mesleklerinde yaşadıkları güzel anıları esprili bir şekilde anlatarak eğlendiler.

Birlik beraberlik gecesini organize eden Gazeteci Mustafa Kemal Bektaş, Mehmet Keleş, İbrahim Solmaz ve Hasan Sarıalp, yaptıkları konuşmada, Ereğli&[#]8217;nin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayan gazetecilerin çok önemli bir görevde bulunduğunu belirterek, şunları söylediler:

&[#]8220;Gazeteciler kentimiz adına çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Biz bir ve beraber olduğumuz süre içerisinde hem şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğimize, hem de mesleğimizin saygınlığını daha da artıracağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle bizleri kırmayan, bu gecede yanımızda olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.&[#]8221;

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden dayanışma gecesi, Yenihaber Gazetesi&[#]8217;nden Fedai Kaçar, Gündem Gazetesi&[#]8217;nden Yasin Ören, Şaban Atalay, Değişim&[#]8217;den Şafak Negüzel, Memleket Gazetesi&[#]8217;nden Recep Akaya, Can Haber Gazetesi&[#]8217;nden Bilgin Avcı, GazeteTürk Gazatesi&[#]8217;nden Muharrem Yokarıbaş, Ereğli Fm&[#]8217;den Yusuf Zobar, Ereğli Sahil Gazetesi&[#]8217;nden Yalçın Kasapoğlu, Demokrat Gazatesi&[#]8217;nden İzzet Aslanbay, Son Nokta Gazatesi&[#]8217;nden Barış Okumuş, ERT&[#]8217;den Sinan Samuncu, Posta67 Gazetesi&[#]8217;nden Doğan Bostancı, Yeni Ufuk Gazetesi&[#]8217;nden Sina Çıladır, İHA muhabiri Hasan Haşıl, CHA muhabiri Sinan Kabatepe&[#]8217;nin katılımıyla program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
91 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
133 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
864 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI