Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARDEMİR yerli otomobilin 78’incisine talip

Türkiye’nin İlk Ağır Sanayi Kuruluşu Olan Karabük Demir Ve Çelik Fabrikaları Aş. (kardemir) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Tanıtılan Yerli Otomobilin Banttan İnecek 78’incisine Talip Oldu.

Türkiye’nin ilk ağır sanayi kuruluşu olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobilin banttan inecek 78’incisine talip oldu.

KARDEMİR Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yerli ve milli otomobilin tanıtım programına katıldı. Soykan, yerli otomobil çalışmalarına katkı sunmak için otomotiv sektörüne yönelik yeni çelik kaliteleri de üretmeye başlayan KARDEMİR’in banttan inecek olan yerli ve milli otomobilin 78’incisine talip olduklarını belirtti.

2022 yılında seri üretime geçilecek olan yerli otomobilin kendilerini heyecanlandırdığını ifade eden Soykan, “KARDEMİR olarak da özellikle yerli otomobil noktasında üretime katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bunun için Karabükümüzün plaka numarası olması dolayısıyla üretilecek olan yerli otomobilimizin 78’incisine talibiz. Seri üretimin ardından fabrikamızda yerli ve milli araçlarımız yer alacaktır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI