Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Yenice Belediyesinden yeni yıl denetimi

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri, Yeni Yıl Öncesinde Pastane, İmalathane, Kuruyemişçi, Cafe Ve Marketlerde Denetim Yaptı.

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, yeni yıl öncesinde pastane, imalathane, kuruyemişçi, cafe ve marketlerde denetim yaptı.

Zabıta ekipleri, yeni yıla girmeye sayılı gün kala vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı işyerlerini sıkı denetime alarak, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti.

Belediye Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Zabıta Amirliğini yürüten Zekeriya Acar, vatandaşın sağlığını tehdit edecek üretime ve kaçak ürün satışına izin vermediklerini dile getirdi.

Acar, “Zabıta Amirliği olarak rutin denetimlerin yanında Başkan beyin talimatıyla vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı bir ortamda girebilmesi için çalışmalarımızı ilçe genelinde sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Zabıta Amirliği ekiplerimiz yeni yıl gecesi görev başında olacaklar. Vatandaşlarımız 153 ve 110 nolu telefonumuzdan bizleri arayarak ulaşabilirler. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
562 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1504 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI