Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EYLEMLER BUGÜNDE DEVAM ETTİ

gundemeregli.com-KESK&[#]8217;e bağlı sendikaların başkan ve üyeleri Salı günü başlattıkları eyleme Çarşamba günüde devam etti.

Kdz Ereğli anıt önünde bir araya gelen KESK&[#]8217;e bağlı sendika üyeleri çeşitli sloganlar eşliğinde eylemlerine devam etti.

Eğitim-iş ve Eğitim sen temsilcileri yaptıkların basın açıklamasında gezi parkı direnişi ile başlayan direnişlerin bugün yurdun her karış toprağında milyonlarca yurttaşın &[#]8220;artık yeter&[#]8221; haykırışları ile adeta isyana dönüştüğünü ifade ettiler.

Eğitim Ereğli Temsilcisi Cengiz Başaran yaptığı basın açıklamasında eğitim iş olarak siyasal iktidarın aşımızı ve işimiz elimizden almaya ülkeyi emperyalizme talan ettirme politikalarına ve bu politikalarını uygulamak için halkımız üzerinde estirilen teröre asla boyun eğmeyeceğiz dün olduğu gibi aşımıza da işimize de ülkemize de sahip çıkacağız. Bu uğurda ne bedel ödenmesi gerekiyorsa o bedeli ödemeye hazırız&[#]8221; dedi.
Eğitim &[#]8211;Sen örgütlenme Sekreteri Selcan Uzunel ise burada yaptığı açıklamada,, kamu emekçileri iş güvencesi başta olmak üzere kazanılmış haklarına nasıl sahip çıkıyorsa halkımızla birlikte yaşam alanlarımıza da aynı kararlılıkla sahip çıkmayı sürdürecektir. Siyasi iktidarı kamu emekçilerinin ve halkın geniş kesimlerinin taleplerine kulak vermeye çağırıyoruz. Kandilli hema&[#]8217;da toplu sözleşme görüşmelerinde arabulucu süreci bitip olumlu bir sonuç çıkmamıştır, sendika maden işçileri ile grev kararı alma aşamasına gelmiştir. Bu süreçte maden işçilerinin yanında olmalıyız, bugün hema da 21.yüzyılda sadece prangaları eksik olan kölelik düzeni kurulmuış, işçilere verilen sözler tutulmamıştır&[#]8221; dedi.

Yapılan konuşmaların ardından üyeler, sloganlarla olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
143 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI