Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Yeni Yıl Coşkusu Esas 67’de yaşandı...

Zonguldaklılara Özel Deneyimler Yaşatan, Cazibe Merkezi Esas 67 Burda Avm, Ziyaretçilerine Yeni Yıl Coşkusunu Doyasıya Yaşattı.

Zonguldaklılara özel deneyimler yaşatan, cazibe merkezi Esas 67 Burda AVM, ziyaretçilerine yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşattı.

Birbirinden eğlenceli etkinlik ve kampanyalarına hız kesmeden devam eden Esas 67 AVM, ziyaretçilerine yeni yılda da keyifli bir alışveriş deneyimi sundu. Zonguldaklıları ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan Esas 67 Burda AVM, 31 Aralık Salı günü gerçekleştirilen kampanya kapsamında aynı gün içinde toplamda 450 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 150 kişiye Migros Yılbaşı Kutusu hediye etti.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Zonguldak’ın alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen Esas 67 Burda AVM, ziyaretçilerine yıl boyunca eğlence ve alışverişin keyfini yaşatmaya devam edecek.

Esas 67 Burda AVM

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve 2009 yılında kapılarını ziyaretçilerine açan Esas 67 Burda AVM, 22 bin 700 m’lik kiralanabilir alan, 64 mağaza,8 sinema salonu ve 500 araçlık otoparkı ile Zonguldak’ta hizmet veriyor.

Modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan kafeleri, eğlenceli etkinlikleri ile Zonguldak’ın yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda AVM, alışveriş ve eğlence deneyimini aynı anda sunarak öne çıkartıyor.

Esas 67 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP’nin organize ettiği 2018 MarCom Ödüllerinde "Sevgi Postanesi" projesiyle 3 Platin ve 1 Altın ödülünü aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
619 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI