Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CANDAN´LA ARAMI AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR...

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık düzenlediği basın toplantısında, Birileri AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan&[#]8217;la aramı açmaya çalışıyor dedi.

Posbıyık´ın konuşmalarından satırbaşları:
Candan´la meselem yok  
&[#]8220;En çok üzüldüğüm nokta Prof Dr.Ercan Candan&[#]8217;la aramada bir mesele yok ne olursa olsun kendisi benim hemşerimdir kendisini severim sayarım geçmişte de çok Ereğliler derneğinde hizmetimiz oldu beraber Ukraynaya gittik, Eskiden beri tanırım, e tabi toplum rahat durmuyor, Halil Posbıyık&[#]8217;la Ercan Candan&[#]8217;ın arasını açmaya çalışıyor.
Çakır´ı çok severim
 AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır çok değerli bir çocuktur severim ama Fatih&[#]8217;in bağlı olduğu yer var. Fazlı Erdoğan&[#]8217;a geçen plaket verdi. Fatih vesilesi ile Fazlı Erdoğan benim Ercan Candan&[#]8217;la aramı açmaya çalışıyor, birazda başardı yani bunu bayağı mesafe aldı.
 
Benden zarar gelmez
Şimdi bu orman davasında da sayın Milletvekilimi uyarıyorum buraya geldiğinde beni ziyarete gelmiyor ama gelsin benden ona zarar gelmez, fayda gelir. Ben severim milletvekilimi araya bak başkaları giriyor Fazlı Erdoğan&[#]8217;lar, Fatih Çakır&[#]8217;lar ,Sayın Vekilim bunlara fırsat verme zarar görürsün senin iyi olmanı istiyoruz. Orman konusunda onu kandırıyor diyorlar biz diyorlar ormanda Forteks&[#]8217;te, sakin derede vatandaşın tapuları iptal edilecek diye bir hava yaratacağız Ormanı&[#]8217;da zorluyoruz bunun için ondan sonrada siz kadastro ekipleri ile beraber bir gün Ankara&[#]8217;dan çağıracağız sizde geleceksiniz olay böyleydi ama tapuları iptal edilecekti ama ben bunları affettiriyorum kurtardım sizi diyecek ve bundan siyasi kazanacakmış Prof Dr Ercan Candan,ya böyle masallarla sayın Milletvekilimi rahatsız etmeyin,Sayın Vekili zora sokarsınız
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI