Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK LAZ YEMEKLERİNE HAYRAN KALDI

 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Artvin- Rize -Laz derneği tarafından Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;a Karadeniz yöresine ait yöresel yemek ziyafeti verildi. Posbıyık eşi Neriman Posbıyık ile birlikte katıldığı gecede laz yemeklerine hayran kaldı.

Kdz Ereğli belediyesi tarafından yaptırılan Yöresel evlerde, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık&[#]8217;a Karadeniz yöresinin, en güzel yemeklerinden olan mıhlama, hamsili pilav ve daha birçok Karadeniz yöresine ait yemeklerle ikramda bulunuldu.

Artvin Rize Laz Derneği Başkanı Mustafa Karadeniz yemeğin açılışında yaptığı konuşmada, derneğe desteklerinden ötürü Posbıyık&[#]8217;a teşekkür ederek, &[#]8220; Başkanımızın bizim davetimizi kırmayıp gelmesinden dolayı çok mutlu olduk. Karadeniz yöresine ait yemeklerle ikramda bulunalım istedik. Başkanımıza, Karadeniz yöresinin en güzel yemeklerinden mıhlama, hamsili pilav ikramında bulunmak istedik, inşallah memnun olmuşlardır&[#]8221; dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yemeğe katılmaktan ötürü mutlu olduğunu kaydederek, &[#]8220;Gerçekten sıcak bir ortam oldu. Karadeniz yöresine ait yemekleri Ereğli&[#]8217;de yemek gerçekten çok mutlu oldum. Yemeklerin her birinin tadı muhteşemdi. Öte yandan dayanışma ve kaynaşma ortamı yakaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, özellikle bayanlarımızın ellerine sağlık&[#]8221; şeklinde konuştu.

Artvin Rize Laz Derneği tarafından verilen yemeğe Posbıyık çiftinin yanı sıra, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Artvin Rize Laz Derneği üyeleri katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI