Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Elazığ'a ilk yardım TIR'ı çıktı

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile başlattığı kampanyada ilk TIR yola çıktı. Kampanya Pazar günü de devam edecek.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile başlattığı kampanyada ilk TIR yola çıktı. Kampanya Pazar günü de devam edecek. İkinci TIR emniyet müdürlüğünün karşısında kampanyaya destek vermek isteyenleri bekleyecek.  

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Cumartesi sabah saatlerinde başlayan kampanya akşam saatlerine kadar devam etti. Yardım malzemeleri ile doldurulan TIR gece yola çıktı. TIR’ın yola çıkmasından önce açıklamada bulunan S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Seçkin Turhan “Bugün çok duygulu anlar yaşadık. Üzerinde ki montu çıkarıp TIR’ın içine bırakan genç arkadaşlarımız oldu. En sevdiği oyuncağını gönderen çocuklarımız oldu. Mektup gönderen çocuklarımız oldu. Kampanyaya büyük ilgi gösterildi. Ereğli ve bölge halkımıza duyarlıklılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yoğun ilgiden dolayı bir TIR daha çıkaracağız. TIR aynı yerde olacak. Kampanyamız devam ediyor. Pazar akşamı bir TIR daha çıkaracağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI