Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

DAHA MODERN OLACAK 

DAHA MODERN OLACAK 

Alaplı Belediyesi tarafından Tansa üstü Kültür Merkezi ve Metin Market çevresinde yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı.
Alaplı Belediyesi Fen İşleri ekipleri Tansa üstü Kültür Merkezi ve Metin Market çevresinde geniş kapsamlı yol ve kaldırım çalışmalarına başladı. Çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Mevcut eskimiz parke taşlarını kaldırarak bu alanı daha modern bir hale getireceklerini söyledi.
Kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamış olacaklarını belirten Tekin, “Tansa üstü Kültür Merkezi ve Metin Market çevresinde özelikle yağmur yağdığı zaman ulaşımda çok büyük sıkıntılar oluyordu. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için ekiplerimiz bugün itibariyle eski parke taşlarını sökerek çalışmalara başladı. Bu alanı hem ulaşım hem de vatandaşlarımızın kullanımı acısından daha modern bir hale getireceğiz. Çalışmamızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yorumlar

Alaplimiz GÜZELLestirmeniz çok... 4 Yıl Önce

Alaplimiz GÜZELLestirmeniz çok güzel bir şey fakat merkez.mahhallesi cezayir sokağı da yapsaniz daha güzel olur hazır yapılı yerini bozana kadar çamurda n en ufak yağmur da bile sudan geçilmiyor defalarca söylediğimiz halde yapılmasdi. Buradan belediyeye sesleniyorum

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI