Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Yoğun kar yağışına rağmen aramalar sürüyor

Düzce’nin Gölyaka İlçesi Saçmalıpınar İlçesin Dereevler Mevkiinde Karla Mücadele Ve Yol Açma Çalişmalari Esnasında Meydana Gelen Heyelan Sonrasında Aksu Deresine Yuvarlanan Kepçe Operatörü Muhammet Yılmaz’ın Arama Çalişmalari 5. Günde Yoğun Kar Yağışına Rağmen Devam Ediyor.

Düzce’nin Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar köyü Dereevler mevkiinde karla mücadele ve yol açma çalışmaları esnasında meydana gelen heyelan sonrasında Aksu Deresine yuvarlanan kepçe operatörünü arama çalışmaları 5. günde yoğun kar yağışına rağmen devam ediyor.

Sis, kar yağışı ve rüzgar ile kaygan zemin, dik, dar ve derin vadilerin bulunduğu bölgede arama çalışmaları AFAD, Jandarma, Polis Dalgıç Timleri, Sahil Güvenlik, UMKE, DAKE, bazı sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekipleri, bölge halkı ve köylerin muhtarları ile birlikte aramalar 94 kilometreye kadar uzandı. Aksu Deresi ve Büyük Melen Deresi üzerinde botlarla arama yapılırken, Sahil Güvenlik ekipleri de Melenağzı mevkiinde arama çalışmaları gerçekleştirdi. Kayıp Muhammet Yılmaz’ın şiddetli akıntıya kapılarak yaklaşık 94 kilometre uzunluğunda olan Aksu Deresi ve Büyük Melen Derelerinde 153 personel ve köy muhtarlarının katılımı ile beşinci günde başlatıldı. Dere içerisinde bazı noktalarda derin alanlarda gün içerisinde istasyonlar kurularak arama çalışmaları derinleştirilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
117 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
166 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI