Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Yaralı askerler baba ocağına geldiler

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında yaralanan uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, tedavilerinin ardından memleketleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Yazıcılar köyüne geldi.

İdlib'de ki hava saldırısında yaralanan uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Aynı köyden olan iki uzman çavuş akşam saatlerinde birlikte köylerine döndü. Kurt ve Ersoy'u köy halkıyla birlikte Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar karşıladı. Adnan Ersoy’un iki yaşındaki kızı Asel’in ‘baba’ diyerek seslenmesi karşılamaya gelenleri gözyaşlarına boğdu. Köyde toplanan kalabalık, 'En büyük asker bizim asker' sloganları attı. Uzman çavuş Erhan Kurt'un babası Metin Kurt, evinin önünde kesilen adağın kanını oğlunun alnına sürdü.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, saldırıda şehit olan askerlere Allahtan rahmet dilediğini söyleyerek, "Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Bütün şehitlerimize de rahmet diliyoruz. Yıkılmadık, ayaktayız. Dimdik mücadelemiz devam edecek. Arkadaşımızı da gördük, karşıladık. Tabi ki olmasa iyiydi. Ama arkadaşımızı sağlıklı gördüğümüze sevindik. Bütün arkadaşlarına da Allah’tan rahmet diliyoruz." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI