Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SAKLI DOĞA CENNETİ

Foto Galeri İçin Tıklayınız
 
 
gundemeregli.com-Ereğli’nin yeni saklı Doğa cenneti olmaya aday Midilli Park Aydınlar köyünde vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Piknik ve mesire alanı olarak kullanılan parkta mini hayvanat bahçesinden, spor tesislerine, kır düğünlerinden her türlü etnikliğe yer veriliyor

Midilli Park Sahibi Özcan Sarı, vatandaşların ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sezonu Mayıs ayında açtıklarını ve vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Sarı, Okullar başta olmak üzere herkesime hitap ettiklerini kaydederek şu görüşlere yer verdi: “Tesislerimiz vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Sezonu Mayıs ayının ilk haftası açtık. Okullara hizmet verdik. Futbol, voleybol, basketbol sahalarımızı kurduk. Yaptığımız hizmetlerden ve yatırımlardan herkes çok memnun. Gelen misafirlerimiz doyasıya eğlenebiliyorlar. Küçük midilli atlarımız dışarıdan gelen müşterilerini misafir ettik. Halkımız da memnun bizde.

Yine bu yıl Kır düğünü başladık. Seneye tam teşkilatlı bir şekilde hizmet vereceğiz bu konuda. Ortalama bin kişiye hizmet veriyoruz. 100 aileye ise ekmek kapısı sağladık.

Bu yazı en iyi şekilde değerlendirip, Hizmetlerimiz devam edecek. Ramazan ayına özel iftar yemeklerimiz olacak. İftar yemeği için çok cuzi rakamlar alacağız. Mesela çorba, karışık ızgara, salata içecek. Tatlı, meyve ve çay dâhil tüm bu yiyecek ve içecekleri paket olarak 15 TL’den vatandaşa vereceğiz.

Vatandaşlarımız günün ve haftanın yorgunluğunu atmak için buraya gelip, dere kenarında doğa ile iç içe eğlenebilir. Stres atabilir. Her türlü imkânımız var. Vatandaşlarımızı Midilli parka bekliyoruz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI