Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Başkan Yanmaz şampiyon takımı konuk etti

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca Emekli-sen Derneği Başkanı Ali Kulak Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ağırladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Batı Karadeniz Bölge şampiyonu olan Bahaettin Güçlü Ortaokulu Basketbol Takımı ve Akçakoca Emekli-Sen Derneği Başkanı Ali Kulak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

DİSK’e bağlı Emekli-Sen Akçakoca Şube Başkanı Ali Kulak ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Kulak, Başkan Yanmaz’ı 10 Mart’ta Akçakoca’da düzenlenecek olan “7 Kocalı Hürmüz” adlı tiyatroya gösterimine davetti. Ziyaretlerinden dolayı başkan Yanmaz, Kulak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başkan Yanmaz daha sonra Zonguldak’ta düzenlenen bölge şampiyonasında Batı Karadeniz Bölge şampiyonu olan Bahaettin Güçlü Ortaokulu Basketbol Takımı sporcuları ve hocalarını makamında konuk etti. Şampiyon takımın basketbolcuları, Başkan kan Yanmaz’dan maçlara ulaşım konusunda araç tahsis edilmesini talep ettiler. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyleyen Yanmaz ise basketbolcuların taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi. Sohbet Havasında geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
136 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
209 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
653 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
844 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
900 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
578 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1528 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
936 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
224 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI