Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İtfaiyeden yangın kurtarma tatbikatı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde İlçe İtfaiyesi, Mehmet Akif Ersoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Yangın Tahliye Tatbikatı Yaptı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde İlçe İtfaiyesi, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yangın tahliye tatbikatı yaptı.

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Haftası nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yangın tahliye tatbikatı yapıldı. 5 İtfaiye personeli, 40 öğretmen ve 400 öğrencinin katılımıyla yapılan tatbikat öncesi itfaiye teşkilatının bünyesindeki söndürme, koruma ve kurtarma ekipleri kendi içinde gerekli hazırlıkları yaptı. Senaryo gereği okul görevlileri alarm ziline bastı. Zil sesini duyan öğrenciler hızla okulu boşaltırken, ihbarı alan itfaiye ekipleri bir süre sonra, bir söndürme aracıyla olay yerine intikal etti. Daha sonra okul bahçesinde güvenli olan toplanma alanına alınan öğrencilere itfaiye ekiplerince tatbikat sırasında eksik görülen hususlar anlatıldı. Deprem sırasında alınacak koruma önlemleri hakkında bilgilendirilmenin de yapılmasının ardından yangın tüpü ile yapılacak söndürme esnasında yapılacaklar ve tüpün kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. Olası bir yangında okullarda can ve mal kaybını en aza indirilmesi amacıyla yapıla tatbikat başarıyla tamamlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI