Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Ormanlı'da Koronavirüs mesaisi!

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİ ORMANLI BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS VAKALARININ ARTMASIYLA BİRLİKTE BELDEDE BAŞLATTIĞI ÖNLEMLERİ VE DENETİMLERİ ARTIRARAK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ormanlı Belediyesi, Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte beldede başlattığı önlemleri ve denetimleri artırarak çalışmalarına devam ediyor.

Ormanlı Belediyesi korona virüs tehdidine karşı önlemlerini arttırdı. Ormanlı’da sabah saatlerinden itibaren belediyeye bağlı ekipler, belediye binası, beldede bulunan çocuk parkları, belediye araçları, toplu taşıma araçları, yollar, camiler ve toplu alanları dezenfekte ederek, temizleme çalışması yaptı.

Beldenin her noktasını dezenfekte ettiklerini söyleyen Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, özveri ile çalışan tüm ekibine teşekkür etti. Başol konuşmasında, “ Beldemizin her noktasında dezenfekte çalışması yaptık, özellikle halkımızın en çok vakit geçirdiği yaşam alanlarımızı, sokaklarımızı, çocuk parklarımızı, camilerimizi temizledik. Halkımızın içi rahat olsun. Korona Virüse karşı mücadelemiz devam ediyor. Bizde bu duruma hassasiyet gösteriyoruz. Bu bağlamda özveri ile çalışan tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
118 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
168 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
920 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI