Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLISPOR´DA YENİ DÖNEM, BAŞKAN KİM OLDU ?

gundemeregli.com-Alaplı Belediyespor’un gerçekleştirilen olağanüstü kongresi sonrasında Kulüp Başkanlığına yıllardır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tarık Yazıcı getirildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonun Tek liste ile açık oylama ile yapılan seçimlerde genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan EleşlersporKülübü Eski Başkanı Yazıcı bir dönemliğine başkanlığa seçilirken, yönetimi de önemli isimlerden oluşturdu.

Seçimler sonrasında gazetemize kulübün yeni hedefleri hakkında bilgiler veren Yazıcı,  Amacımız BAL liginde takımımızı temsil etmek. O doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çıtayı yükseltiyoruz. Mevcut kadroyu koruyup, yapacağımız takviyeler ile hedefleri olan bir takım oluşturacağız.  

Teknik ekibimizle yolumuza devam edeceğiz. 2013-2014 sezonunda bam başka bir takım izleyeceksiniz.  Tabi bunun yanı sıra alt yapıya da büyük önem vereceğiz.  Yeni yönetim Alaplı’ya hayırlı olsun” dedi.

Divan Başkanlığını Mehmet Yaman’ın yaptığı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede konuşan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kulübün kuruluşundan bu yana destek veren herkese teşekkür etti.

Kulübün faaliyet ve denetim raporlarının okunduğu ve ayrı ayrı ibra edildiği genel kurulda açık oylama usulü yapıldı.

Kongreye Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Kulüp yöneticileri, belediye daire amirleri ve esnaflar katıldı.

Alaplı Belediyespor’un yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Öztürk, Mehmet Şen, Sinan Taşkın, Murat Ayhan, Zafer Alper,  Harun Semerci, Faruk Bozkturk, Rahmi Yapar, Cihan Yalçın, Ahmet Aydın, Şinasi Bilgen, Tayfun Topçu, Yusuf Tosun, Doğan Bostancı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
149 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI