Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜLER

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP ) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve beraberindeki Devrek ilçe yöneticileri, ilçedeki esnafları gezdi.
Aralarında CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk CHP Zonguldak İl başkanı Halil Furat ve CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, belediye başkan aday adayları Şeref Aydınlı ve Songül Malkoç ile bazı partililerinde bulunduğu heyet, Devrek ilçesinde ki esnafları ziyaret etti. Öğretmen evi´nde gerçekleştirilen iftarın ardından heyet, her yaz döneminde Karşıyaka Mahallesi´nde kurulan alışveriş stantlarını da gezdi. Burada ilçeye dışarıdan gelen esnaflarla da sohbet etme etme imkanı bulan Milletvekili Köktürk, Bugün il başkanımız, ilçe başkanımız ile birlikte bölgeyi ziyaret ederek, ilçe sorunları hakkındaki bilgilerimizi yerinde güncelledik. İlçede bulunan esnaflarla ve dışarıdan gelen esnaflarla sohbet etme fırsatı yakaladık. Yaşadıkları sorunlar, çektikleri sıkıntıları ve nasıl olması gerektiği gibi konuları bizzat kendilerinden dinledik. İlçemizde oldukça yararlı bir gün geçirdik dedi.
Ziyarette CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk´ün yanı sıra CHP Devrek ilçesi belediye başkan aday adayları Şeref Aydınlı ve Songül Malkoç da yoğun ilgi gördü.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI