Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Başkan Şahin’den, Hisarcıklıoğlu’na teşekkür

DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI TUNCAY ŞAHİN, BÖLGE ODA VE BORSALARI BAŞKANLARI TELEKONFERANS İSTİŞARE TOPLANTISINDA KGF LİMİTLERİ VE BANKA SORUNLARI KONUSUNDAKİ TALEBİNE İVEDİLİKLE CEVAP VEREN TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

DÜZCE (İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Bölge Oda ve Borsaları Başkanları Telekonferans İstişare Toplantısında KGF Limitleri ve Banka sorunları konusundaki talebine ivedilikle cevap veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Bölge oda ve borsaları başkanları ile Telekonferansla düzenlenen istişare toplantısı sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kredi limitlerini arttırması sonrasında teşekkür mesajı yayınladı. Şahin; “Dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcımız Sayın Ayhan Zeytinoğlu ve Bölge Oda Başkanlarımızla yapmış olduğumuz telekonferans görüşmesinde gündeme getirdiğimiz KGF Limitlerinin bankalara aktarılması, bankaların limit doldu denilerek üyelerimize olumsuz cevap vermesi konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ivedilikle açıklama yaparak bankalara çağrıda bulunmuştur. Düzce iş dünyasının sesine kulak veren başkanımıza teşekkür ediyor, bu zor süreçte üyelerimizin tüm taleplerini dikkatle takip edeceğimizi de belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI