Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

’Evde kal, Türk Polis Teşkilatının 175.Yılı Kutlu Olsun’

ZONGULDAK'TA ESNAF ÖZGÜR KURU VE ARKADAŞLARI TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞUNUN 175. YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA MEŞALELER EŞLİĞİNDE, 'EVDE KAL, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 175.YILI KUTLU OLSUN' YAZILI PANKART AÇTI.

Zonguldak’ta esnaf Özgür Kuru ve arkadaşları Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. yıl dönümü kapsamında meşaleler eşliğinde, ’Evde kal, Türk Polis Teşkilatının 175.Yılı Kutlu Olsun’ yazılı pankart açtı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Kılıç mahallesinde Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. yıl dönümü dönümü nedeniyle esnaf Özgür Kuru ve arkadaşları polislere moral vermek amacıyla organizasyon hazırladı.

Ancak Kuru ve arkadaşları korona virüs nedeniyle yoğun mesai harcayan polis teşkilatını meşgul etmemek için organizasyona polisleri davet etmedi. Ellerine eldiven yüzlerine maske takan Kuru ve arkadaşları Kılıç mahallesindeki evlerinin önüne meşaleler eşliğinde, ’Evde kal, Türk Polis Teşkilatının 175.Yılı Kutlu Olsun’ yazılı pankart açtı.

Mahalle halkı ise yapılan bu organizasyon karşısında duyarsız kalmayarak ’evlerimizdeyiz ’ diyerek polis teşkilatını alkışladı. Özgür Kuru, ’’Bu zorlu süreçte yoğun olduğunuzu biliyoruz. Polis haftası kutlu olsun. Biz sizi unutmadık. Unutmayızda. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bu zor günleri hep beraber atlatıp daha güzel organizasyonlarda buluşacağız. Biz sizleri seviyoruz. Zonguldak halkı sizlerin yanında’’dedi.

Öte yandan kutlamada maske kullanımı ve sosyal mesafeye de özen gösterildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI