Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KOCAALİ MAHALLESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kocaali Mahallesinde her yıl geleneksel hale getirilen Kadir gecesi özel programının 3.sü gerçekleştirildi.

Akşam Ezanının okunmasıyla birlikte Kocaali merkez camii önünde yapılan iftar Programı’nda vatandaşlar oruçlarını camii avlusunda Hep birlikte açarak kaynaşma imkânı yakaladı.

Mahalle ve Çevre Halkı’nın yoğunluk gösterdiği Kadir Gecesi özel iftar programında 7’den, 70’e yoğun katılım oldu.

Teravih namazından önce başlayan Yaz Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Sevim’in yaz Kur’an kursuna giden öğrencilere hazırlattığı program izleyenleri adeta büyüledi, Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçen Kadir gecesi iftar programında minik eller tarafından ilahilerin, şiirlerin ve surelerin okunduğu gecede öğrenciler mahalle halkının takdirini topladı. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen yardımsever vatandaşlar adına konuşan Harun Göktay “Öncelikle Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum “dedi.

Göktay yaptığı konuşmada,”4-5 kişilik yardımsever arkadaşlarımız ile beraber elde ettiğimiz yardımlarla geleneksel olarak bu sene 3.sünü düzenlediğimiz Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımız ile beraber bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık, Kadir Gecesi’ne özel düzenlediğimiz bu iftar yemeğine yaklaşık 300 mahalleli vatandaşımız katıldı. İlerleyen yıllarda tabiî ki bu rakam çoğalacak ve daha da iyisini yapmayı planlıyoruz. Bazı eksikliklerimiz vardı. Bu eksikliğimizi ilerleyen yıllarda yapacağımız organizasyonlarla gidereceğiz, Ayrıca bu Kadir Gecesinde akşam iftar sofrasının kurulmasından kaldırılmasına kadar emeği geçen 20 gönüllü arkadaşıma da çok teşekkür ediyorum, gerçekten güzel bir geceydi hep beraber aynı ortamda iftarımızı açtık, namazımızı kıldık daha bundan güzel ne olabilir ki “dedi.

Yorumlar

ibrahim AKTAY 11 Yıl Önce

emeği geçen herkese teşekkürler böyle bir organizasyonda bulunan arkadaşlardan ALLAH razı olsun başarıların devamını dilerim.

Daha Fazla Haber
Genel
102 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI