Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Düzce Üniversitesi öğretim üyelerinden öğretmenlere destek

DÜZCE VALİLİĞİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ "ÖĞRENEN ÖĞRETMENLER İÇİN HER GÜNE BİR WEBİNAR" ADLI PROGRAMDA DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI EĞİTİM VERDİ.

Düzce Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü "Öğrenen Öğretmenler İçin Her Güne Bir Webinar" adlı programda Düzce Üniversitesi öğretim elemanları eğitim verdi.

Uzaktan eğitimin sürdüğü bu günlerde öğretmenlerimiz için hazırlanan hizmet içi eğitim programlarında Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Pınarcık, "Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları" konusunda sunum yaparken, Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Seda Çavuş ise, "Korona Günlerinde Çocuklarla Evde Nitelikli Zaman Geçirmek " başlığı adı altında katılımcı öğretmenleri bilgilendirdi.

Online olarak gerçekleştirilen eğitimler 21 Nisan 2020 tarihinde başladı ve 15 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Her gün farklı bir konuda, üniversitelerle işbirliği ile devam edecek olan "Öğrenen Öğretmenler İçin Her Güne Bir Webinar" adlı programa; //duzce.meb.gov.tr/www/ogrenen-ogretmenler-icin-her-gune-bir-webinar/icerik/4230 internet adresinden başvuru yaparak katılabilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI